Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 41 hetes kimama vagyok,...

41 hetes kimama vagyok, menjek be a kórházba vagy sem?

Figyelt kérdés

Ma este akarják megoinditani nálam a szülést, de az előbb elég sok nyúlós kissé véres "dolog" távozott belőlem és jött vele egy kis friss piros vér, ezenkivül fájdogál a hasam is, de kb 15 percenként vagy még ritkábban.

Kemény az egész hasam és a babucit is csak egy picit érzem mozogni.

Ez igy természetes vagy menjek be a kórházba?

2008. szept. 25. 02:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hat ez nem termeszetes!!

ez mar szules!!!

igen induljal be a korhazba, elment a nyak dugod,es jonnek a fajasaid! ha egyre erosebben jon akkor ez szules!!, a ver is azt jelenti!

2008. szept. 25. 02:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
jaa es elfelejtettem mondani, szules elott nem igazan lehet mar erezni a baba mozgasat,szerintem a mai napon te megfogsz szulni!
2008. szept. 25. 02:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ma úgyis be kellene menni, akkor várj még, hogy erősödjenek és rendszeresek legyenek a fájások. Jobb otthon vajúdni, mint bent :) Ha első baba, ráérsz a rendszeres 5 perceseknél indulni. Akkor menj azonnal, ha megrepedne a burok. Egy kis meleg zuhany a derekadra és eldől, hogy jósló-e. Ha elmúlnak a fájások, akkor marad az esti indítás. Ha erősödnek tőle, akkor bizony szülés.

Szép szülést! Jó egészséget!

Judy

3 hós és 2 éves fiúk anyukája

2008. szept. 25. 06:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A nyákdugó lehetett, amit tapasztaltál.

Én úgy tudom, hoyg 5 perces fájásoknál érdemes bemenni, de te, hogy túl is hordtad, nem árt, ha bemész.

Sok sikert! :-)

2008. szept. 25. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Remélem már nem vagy itt!!! Én 39 hetes vagyok, és nekem azt mondta a védőnő, hogy ha vérzést tapasztalok akkor azonnal hívjak mentőt!

2008. szept. 25. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!