Honnan lehet rájönni, ha netalántán progreszteron pótlás kell?
Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok. Tegnap látott a doki, minden rendben van, van szívhang is. Nem görcsölök, nem barnázok, nem vérzek, minden rendben. Tünetem nem sok, nem mindig van.
Honnan tudhatom meg, hogy progreszteron pótlás kell?
A mellem inkább reggel vagy este szokott egy kicsit fájni de amúgy nem, egész nap nem érzem hogy feszülne, fájna.
2016. máj. 19. 10:38
11/12 anonim válasza:
Sajnos ennek nincs jele, UH-n derül ki. Van aki barnázik de nem ez az általános.
Viszont ne gondolj erre! Van szívhang, jó eséllyel minden rendben lesz!
12/12 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok esetben semmi jele vagy tünete nincsen annak, hogy már nem él a baba. Ezt hívják missed ab-nak, amikor csak úgy megáll a baba fejlődése, de nem indul meg a vetélés. Azért annyira megdöbbentő, amikor kiderül :(. Másik eset a vetélés,a mikor megindul a vérzés, görcsökkel vagy anélkül. Nem kell viszont ettől rettegned, mert az nem tesz jót sem neked, sem a babának. Hinnünk kell abban, hogy minden rendben lesz, mert általában úgy is van. Nekem van három gyerekem, nem volt semmi baj a terhességeimmel. Most a negyedik vetélt el, sajnos. De ez nem azt jelenti, hogy a következővel baj lesz. A vetélés az emberi reprodukció része, természetes folyamata. Viszont ne aggódj!!!! Minden rendben lesz. Ha megnyugtat, járhatsz gyakrabban UH-ra, mint a rendes menetrend, magánrendelésem erre biztosan van lehetőség. Ha megnyugtat, írathatsz fel progeszteront, mert ártani nem árthatsz vele. Azt hiszem, még háziorvos is felírhatja. Akkor aztán már tényleg mindent megtettél. 8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!