Vannak még olyanok akiknek pozitív lett a terhességi tesztjük és mostanában mennek először dokihoz?
Május 13-án, pénteken lett egy erős pozitív tesztem. 6 hetes 4 napos terhes vagyok valószínűleg. Ma este megyek a férjemmel dokihoz, hogy megnézze.
Vajon mit fog látni? Tényleg sikerült? Nagyon izgulok!
Én vasárnap teszteltem halvány, de jól látható pozitívat, holnap reggel ismétlem, és pénteken megyek orvoshoz. Tudom, még nem fog sokat látni, de nekem kell a megnyugtatás, hogy tényleg ott van a kis csöppség.
Ma vagyok 4+5 napos, ha minden igaz :)
Gratula nektek! Régóta vártátok?
Igen, nagyon régóta vártuk: 6 és fél éve.
És spontán összejött! :)
Csak még félek, hogy minden rendben van-e. Ez nekem újdonság és első baba ezért izgulok.
Remélem, lesz embrió és szívhang is, akkor megnyugszom.
Szívhang még nem biztos, hogy lesz, úgy tudom, az 7+-nál szokott lenni, de persze előfordulhat. Szorítok neked!
Jaj, az nagy sok, mi "csak" bő egy évet.
Biztos minden rendben lesz! Majd írj!
(2-es)
Voltam dokinál!
A kisbabám 7 hetes és volt szívhangja is!!! :)))
Minden rendben van, remélem minden rendben is lesz! A doki is kedves volt, szerintem hozzá fogok járni. Csak sokat kellett fizetni.
Legközelebb 3 hét múlva azaz 10 hetesen kell visszamennem.
Gratulálok! Boldog babavárást!
(2-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!