38 hetes vagyok és 143 magas a vernyomasom ez veszélyes? Többi lennt
Figyelt kérdés
Sziasztok.tegnap voltam nstn és megmertek a.vernyomasom és 140 /67 volt mondta a.doki h bekell fekudnom ma reggel. Ma is csináltak NST és vettek tőlem nagy labort.Ma is 143 volt a.vernyomasom.Eddig semmi baja nem volt a.vernyomasomnak akkor ez terhesegi hypertonia lehet?2016. máj. 18. 09:09
1/9 anonim válasza:
Valószínű, vizesedsz is? Fehérje is szokott lenni a vizeletben, gondolom ezt még nem tudod.
Nem vészesen magas, gyógyszerrel kordában tartható. Ha mégse így lenne is 38 hetesen nem kell koraszüléstől sem aggódni.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen sajnos mindkettő vizesedek is és fehérjét is találtak. Ettől még szülhetek sima úton?
2016. máj. 18. 09:15
3/9 anonim válasza:
Fogják nézni közben a vérnyomásod, kapod ugyanúgy a vérnyomáscsökkentőt, hogy kell-e császár az a vérnyomásodon fog múlni, amíg megfelelő szinten tudják tartani hagynak simán szülni, ha nincs más gond sem közben.
4/9 anonim válasza:
Igen, ez veszélyes. Kóma is lehet akár a vége, de olvass a toxémia, illetve preeklampsia témában.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, ez a kezeletlen toxémiára vonatkozik, a kérdező kórházban van, szóval beállítják a vérnyomását.
6/9 anonim válasza:
Nekem az volt, így tudom miről beszélek.
7/9 anonim válasza:
Az sem mindegy hogy terhesség előtt az alapvérnyomásod mennyi volt.Mert ha alapból kicsit magasabb akkor terhesség alatt is magasabb lesz.Nekem is vizesedik a lábam, fehérjét nem találtak vizeletben a vérnyomásom 116/85 és 138/95 között szokott lenni.Az orvosnak és a védőnőnek is jeleztem. Orvos ultrahanggal megvizsgált hogy hajlamos/esélyes vagyok toxémiára azt mondta minden ok. Ráadásul ha meleg front jön mindig magasabbat mérek otthon.Akkor van gond a 140, 145 felett van tartósan, vagy hirtelen felugrik 160 körülire vagy még feljebb.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.igen nekem is 116-126 között szokott lenni terhessegem előtt. Az unokatesom azz mondta hogy ő neki 157 volt a vernyomasa mégis engedték szülni. Remélem minden rendben lesz most írtak fel nekem gyógyszert reggel délbe este éjfélkor szednem kell.
2016. máj. 18. 11:56
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha eljut hozzád ez a hozzászólás,légyszíves írd meg nekünk, hogy hogyan végződőtt a történeted,ebből is okulnánk. Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!