6-7 hetes terhességnél a baba hogyan jut a táplálékhoz pontosan? (Bővebben még lent)
Április 2-án jött meg utoljára, 29 naposak átlagban a ciklusaim. Én akkor pontosan hány hetes terhes vagyok, mert minden kalkulátor mást mond: egyik 6 hetest másik 7 hetest, most akkor hol is tartok? És hogy táplálkozik odabent a babám? Erre lennék kiváncsi.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Menstruáció szerint 6 hét 2 napos a terhességed.
A baba táplálkozása:
A köldökzsinór kb a 10-12. hét között alakul ki, onnantól szívja el a te szervezetedből a számára szükséges tápanyagot.
Addig a petesejt külső burkában lévő tápanyagból növekszik.
Szia!
Bocsi az offért... egy "idősek" vagyunk úgy tűnik :) te voltál már dokinál?
Még nem voltam dokinál. Holnap fogunk telefonálni, hogy mikor mehetünk és valamelyik nap szeretnénk elmenni a férjemmel! Nagyon félek, mert első baba és nagyon sokat vártunk rá: 6 és fél évet! És spontán sikerült. Remélem minden rendben lesz és eredményes lesz a nőgyógyászati látogatás.
És te?
Mi holnap megyünk nőgyógyászhoz, uh-ra szerintem csak jövő héten megyünk, attól függ, hogy kapunk időpontot :/
Nekünk második baba lesz, az első kislányom 16 hós :)
Gratulálok nektek a picihez, remélem minden rendben lesz a dokinál! Írd majd meg miújság :)
Mindenképpen megírom. Te is írd meg.
Te már akkor tapasztaltabb vagy nálam ha már a második babádat várod. Én még kicsit nehezen fogom fel hogy anyuka leszek. :) Tudom-e majd mit kell csinálnom? Én szerintem magamtól rájövök majd mindenre biztosan.
Voltam dokinál!
A kisbabám 7 hetes és volt szívhangja is!!! :)))
Minden rendben van, remélem minden rendben is lesz! A doki is kedves volt, szerintem hozzá fogok járni. Csak sokat kellett fizetni.
Legközelebb 3 hét múlva azaz 10 hetesen kell visszamennem.
Szia!
Ma voltunk uh-on, 5 hét + 1 napos apróság lakik odabent :)
4 hét múlva kell vissza mennem, szívhang még nem volt. :(
Ne aggódj, még nagyon fiatal a babád azért nincs szívhang. Kb. 7. héttől van, látod nekem is ez történt.
Csak azt nem értem, hogy miért olyan sokára kell visszamenned? Hamarabb kéne a szívhang miatt...
Nálam más a helyzet, mert van minden aminek lennie kell és 3 hét múlva kell visszamennem.
Nemtudom miért kell 1 hónapot várni :/ Gondolom, hogy tutira legyen szívhang.
Az első lánykámmal 5 hét +2 naposan voltunk először uh-on, neki akkor már volt és ő maga 2 mm-es volt :)
Hosszú lesz ez a 4 hét várakozás úgy érzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!