22+4 hetes terhességnél ilyen sokat és erőseket rúg, forgolódik a baba másnak is?
Figyelt kérdés
Nekem már vagy egyhónapja erőseket rúg,hamar meg is éreztem, 14 hetesen (második baba). De tegnap este óta nagyon durva, kinyomja magát,megfeszíti a baba magát és alig bírok ülni is. Az első terhességnél ez csak a 30-ik hét körül volt. Normális ez?2016. jan. 17. 14:37
1/5 anonim válasza:
Szia, mintha én írtam vna! Ezek szerint normális! :)
21+4 hkm
2/5 anonim válasza:
Ugyanez volt velem is. Majd lassulni fog, ezt mondtak. Haaaat...32 hetesen ugyanaz a musor:) pedig "tul sok" a magzatvizem.
Az a legjobb, hogy a mely hangokra erzekeny, neha a meetingeken fel szoktam kialtani, mint egy skizofren orult:))
3/5 anonim válasza:
34 hetes most, most is olyanokat fordul meg rúg, hogy néha csillagokat làtok. Az elejétől nagyob aktìv, és hatàrozottan erőteljesen mocorog. 16. héten éreztük először, egyből kìvülről is érezni lehetett.
4/5 anonim válasza:
Normális, ennyi idősen nekem is pörgött nagyon, pedig első baba. Én a 15. héten kezdtem érezni, ráadásul mellsőfali lepénnyel, de amilyen kis aktív, ez sem számít:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
csak azért furcsa,hogy ilyen erős,mert az első terhességemnélilyen erős nem volt 23 hetesen.
2016. jan. 18. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!