Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22+4 hetes terhességnél ilyen...

22+4 hetes terhességnél ilyen sokat és erőseket rúg, forgolódik a baba másnak is?

Figyelt kérdés
Nekem már vagy egyhónapja erőseket rúg,hamar meg is éreztem, 14 hetesen (második baba). De tegnap este óta nagyon durva, kinyomja magát,megfeszíti a baba magát és alig bírok ülni is. Az első terhességnél ez csak a 30-ik hét körül volt. Normális ez?
2016. jan. 17. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, mintha én írtam vna! Ezek szerint normális! :)

21+4 hkm

2016. jan. 17. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem is. Majd lassulni fog, ezt mondtak. Haaaat...32 hetesen ugyanaz a musor:) pedig "tul sok" a magzatvizem.

Az a legjobb, hogy a mely hangokra erzekeny, neha a meetingeken fel szoktam kialtani, mint egy skizofren orult:))

2016. jan. 17. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
34 hetes most, most is olyanokat fordul meg rúg, hogy néha csillagokat làtok. Az elejétől nagyob aktìv, és hatàrozottan erőteljesen mocorog. 16. héten éreztük először, egyből kìvülről is érezni lehetett.
2016. jan. 17. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Normális, ennyi idősen nekem is pörgött nagyon, pedig első baba. Én a 15. héten kezdtem érezni, ráadásul mellsőfali lepénnyel, de amilyen kis aktív, ez sem számít:)
2016. jan. 17. 18:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

csak azért furcsa,hogy ilyen erős,mert az első terhességemnélilyen erős nem volt 23 hetesen.

2016. jan. 18. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!