31 hetes kismama vagyok és ma a kiderült, hogy oxigén palackot kell használjak, mert én és a babám nem jutunk elegendő oxigénhez! Mit tegyek?
Mást nem nagyon tehetsz, csak, hogy használod az ox-palackot.
Talán megpróbálhatod az oxigéndús ásványvizet, talán az is jó helyre megy, de a méhlepénynek fontos az oxigén a működéshez. Gondolom nem állandóan kell használni.
válaszoltam már , de még hozzátenném, hogy sajnos ez a terhesség előrehaladtával csak még nehezebb lesz, ami neked csak légszomj, az sajnos a babánál nem ilyen egyszerű, mert ha ő oxigénhiányos állapotba kerül, akár rövid időre, vagy többször, akkor sajnos agyi károsodást is szenvedhet..ezért fontos, hogy minnél jobban figyelj, megfelelően használd a palackot..és ha indokolt akkor a kicsi érdekében van értelme befeküdni a kórházba, mert ott azért állandó a felügyelet..és a megfigyelés is.
Figyelj arra , hogy a palack ürülésekor legyen cserepalack, vagy időban kérd a cserét..nálunk házhozszállítják-gondolom ott is.
A fütésre is figyelj, ha gáz, vagy nemtudommilyen, ami szénmonoxid melléktermékű..akkor érdemes lenne egy jelzőt is venni, mert a babának ilyen esetben szintén előbb árt mint neked, hiszen a szervezeted nem jól dolgozik az oxigénnel.
Vigyázz magatokra !
KÖszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!