Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikerült már valakinek így?

Sikerült már valakinek így?

Figyelt kérdés
Minden másnap szerettük egymást a menzim elmúlása óta. Vasárnapra nemvárom és a héten a következőket éreztem váltakozva. Előszőr petefészek szúrka, néha megjön érzés, tegnaptól krémes folyás, cicim nemtúl érzékeny. Szerintetek?
2010. ápr. 9. 14:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A tüneteid utalhatnak babára, de lehetnek menzis tünetek is, sajnos ebből nem derül ki. Ha mindketten egészségesek vagytok, akkor szerintem esélyes így a baba, hiszen két napig minden további nélkül eléldegélnek a hímivarsejtek...

Legjobbakat!

2010. ápr. 9. 14:15
 2/13 anonim ***** válasza:
nekem nem egyértelműek a tünetek sajna. de bármi lehet. ha nem jönne össze, evygél ovulációs tesztet, hátha az segít. mikor kéne sűrűbben együtt lenni. de bármi lehet. de leht, pont az a nap maradt ki.. Ja! és olyan szépen fogalmaztál! "Minden másnap szerettük egymást "
2010. ápr. 9. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekem anno az orvosom mondta, hogy az a legjobb, ha 2-3 naponta vagyunk együtt a férjemmel... be is jött... mindkét alkalommal első hónapban sikerrel jártunk és beköltözött a pocimba a csöppség :-)

Ja, és a menzi napjáig nekem semmi tünetem nem volt, sőt aznap is végig olyan "mindjárt megjön" érzés... de aztán nem jött meg... :-)

Sok sikert nektek is!

2 éves kislány anyukája + 23 hetes kismami

2010. ápr. 9. 14:16
 4/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Nekem is azt mondta az orvos, hogy minden másnap legyünk együtt. Vol olyan, hogy napközben pl hétvégén, de hétköznap este volt. Remélem nem maradtunk le róla. Különben meg használtam a pg-t, de nekem nem középidőben volt páfrányos hanem menzi utáni napokban. A hőmet viszont nem mértem, mert annyira nem szerettem volna rágörcsölni. Csak most görcsölök, hogy közeleg a mindent meghatározó nap.

Aranyosak vagytok. Jó babavárást kívánok nektek. És várom a többi anyuka kommentjét is.

2010. ápr. 9. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges!Amiket leírtál, lehetnek terhestünetek is.Nekem is kb. ezek voltak, míg ki nem maradt.A fogamzás esélyeit tényleg növeli, ha nem vagytok minden nap együtt.A spermiumok is nagyobb mennyiségben, jobb minőségben vannak jelen ilyenkor:))Nálunk úgy jött össze a baba, hogy nem is gondoltuk volna.Együtt voltunk jó pár nappal a peteérésem előtt.Az ovulációs tesztem még másnap is negatív volt, tehát a kis katonák min. 3 napig várakoztak.Mégis: 16 hetes boldog kismama vagyok.
2010. ápr. 9. 14:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves előző. És neked milyen tüneteid voltak? Mi volt fura?
2010. ápr. 9. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy a kimaradt vérzés előtt már 5-6 nappal mindjárt megjön érzésem volt.Míg ha menstruálok, akkor előtte csak egy nappal fájdogál a hasam.Ez volt a leggyanúsabb.És egy párszor megmagyarázhatatlan álmosság jött rám.
2010. ápr. 9. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem, hogy lehet az, hogy néhány nőnek a nemvárt előtt terhes tünetei vannak?!Miért nem hagyod, hogy a természet végezze a dolgát? Várd meg a nemvártat és ha utána egy héttel sem lesz semmi és jönnek a tünetek akkor kisbabát vársz, így csak fölösleges feszültséget okozol magadnak!Légy türelemmel.Ha egészségesek vagytok sikerülni fog!Drukkolok
2010. ápr. 9. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is így sekerült a 2. baba, 2naponta voltunk együtt. Mensi előtt 2 nppal már pozi volt a teszt.
2010. ápr. 9. 18:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Pozitív lett reggel. Úgy örülök. :-))) Most úgy érzem mintha repülnék..
2010. ápr. 10. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!