28 hetes vagyok kiválthatom már a felicitas várandós csomagot valamelyik üzletben? Mit tartalmaz amúgy?
3. trimeszterben lehet átvenni, szóval most már mehetsz érte. Ez most csak egy kis csomag lesz, pár szórólap, cumi, talán egy avent tárolópohárka, kis popsikrém termékminta, ilyesmik.
Amikor megszülsz, akkor kapsz egy nagyobb csomagot, az is tele lesz termékmintával: mosópor, krémek, fürdetők, stb.
Viszont a telefonszámodat ne írd rá a lapra, húzd ki mielőbb, különben hetente többször fognak zaklatni különböző nyereményjátékokkal, biztosítók hívogatnak majd, stb.
szia.én 10 hetes voltam mikor átvettem.nem igazán foglalkoznak azzal h mikor veszed át.előttem már leírták mit tartalmaz a csomag.ja még annyit h én megadtam a számomat,és azóta sem hívott senki egyszer sem,pedig már nem mostanában volt.
34+2 hetes km
Váltsd ki nyugodtan. Szerintem érdemes. Van benne 2 újság, egy Kismama és egy Baba Magazin, szerintem ezekben sok hasznos dologról olvashatsz. Van benne MAM cumi, nagyon édes :) Sok szórólap, én azokat is átnéztem. Van benne Avent pohár és a babának való tea termékminta. Avent és Mam termékkatalógus.
Én is 2 hete, a 28. héten váltottam ki, nálam megnézték hogy hány hetes vagyok.
Nem azt mondom, hogy ki tudja milyen nagy a csomag, de szerintem a kis dolgoknak is lehet örülni :)
Boldog babavárást!
Kedves 3., én a 2. vagyok. Engem is csak akkor kezdtek hivogatni, amikor már megszültem. 16 hónapos a babám, a mai napig van legalább heti 1 telefon. Nem adják fel, lelkesek.
Tényleg, most jut eszembe, egy hapsi akkor hívott fel, valami pénzügyi ajánlattal, amikor még a kórházban voltunk, 1 vagy 2 napos volt a babám. Mondtam, most nem érdekel még semmi, hagyjon már, eszem ágában sincs 1 vagy 2 napos anyaként a pénzügyeimen agyalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!