Létezik az, hogy valaki a terhesség első 3 hónapját semmiféle tünet nélkül vészelje át?
Figyelt kérdés
gondolok itt hányinger-hányás, szédülés, mellfeszülés, kívánósság...ilyesmi tüneteim nincsenek, ez normális?2008. szept. 24. 17:30
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Az illető, akkor a szerencsésebbek közé tartozik.
2/9 anonim válasza:
igen és már valoszinü hogy nem is nagyon lesz "örülj neki"boldog babavárást kivánok
3/9 anonim válasza:
Én már 6 hónapos vagyok, és soha semmilyen tünetem nem volt. :)
4/9 anonim válasza:
nekem se volt semmi! :) Bár egyszer a bolognait csináltam és kb. 12hetes lehettem és olyan hányinger tört rám,hogy párom fejezte be...lekellett üljek.
5/9 anonim válasza:
38 hetes vagyok, én is mindent megúsztam.
6/9 anonim válasza:
Szerencsések vagytok, mert én kb. 4,5 hónapig folyamatosan hánytam és hányingerrel küzdöttem.:(
7/9 anonim válasza:
15 hetes a kislányom, egyszer sem voltam rosszul a terhesség alatt. Semmi tünetem nem volt, ha nem mozgott volna a baba, és nem nölt volna a hasam, nem hittem volna el, hogy terhes vagyok:-)
8/9 anonim válasza:
én már 24 hetes vagyok és eddig semmi tünetem nem volt. Most kezdett el jönni az előtejem,ezáltal kicsit fáj a mellem, és néha ég a gyomrom,vagyis inkább a nyelőcsövem,de eszek rá egy szem háztartási kekszet és el is múlt.
9/9 anonim válasza:
Én már 35 hetes és 3 napos vagyok.Semmi tünetem nem volt az elején,azon kívül,hogy késett a havim.most így a finishez közeledve fáj a derekam,és egyre nehezebben alszok.
Boldog babavárást.És örömteljes,tünetmentes hónapokat kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!