A Terhesség első 2hét és 1-2hónapjába jelentkezik valamiféle tünet vagy ilyen?
értem ez alatt hogy Hányás,Hasmenés,Fejfájás,Szédülés stb.
Mik várhatóak Általában?? L/21
Szia!
Nekem fájtak és megduzzadtak a melleim, és nem volt étvágyam. Pedig ez nem jellemző rám. :-)
szia
az első két hétben még nekem nem volt tünetem.
de a 4. hétben kezdtek feszülni a melleim, majd lett hányingerem, hányás, nagyon fáradt voltam szinte mindig tudtam volna aludni- de mindez a 13. héten elmult.
de minden terhesség más, minden nő másképp viseli a terhességet. valakinek végig nincs tünete - na ezeket a kismamákat nagyon irigylem :)
A két lányomnál semmi bajom nem volt:)
Most várjuk a 3-ik babát:
-hányás,hányinger NONSTOP,székrekedés,haspuffadás,álmosság,étvágytalanság,szagérzékenység,mellfájdalom.
és még csak a 9-ik hétben járok!!!
Már a harmadikat várjuk,az első 2-nél semmi panaszom nem volt,bezzeg most tripln kapom vissza:) A 4-5 héttől a melleim megduzzadtak,a fejem állandóan fájt,aludni tudtam volna 24 órából 28-at:)És ehez kb a 8.héttől hozzájárult az állandó hányinger,undorodás bizonyos ilatoktól.Kb 15.héten alább hagyott,majd a 28-29héten visszatért 1-2 hétre nehogy elfelejtsem milyen is volt:)A 37héttől pedig már a torkomat marja a sok sav,a derekam leszakad és hasonlók. De persze nem mindegyik terhesség egyforma,remélem téged elkerülnek ezek az édes teherrel járó tünetek,legalábbis egy része:) Boldog babavárást!!!
41heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!