Mit jelent ha vért találnak a vizeletemben?
Nem vagyok és nem is voltam már rég felfázva nem volt és most sincs vesekövem vagy vese homokom és nem is fájt mostanában a vesém.A védőnő szerint ezektől lehetne.De ha nem ettől akkor mitől?Aggódjak?Még aznap voltunk 4D uh-on ott mindent rendben találtak a cukor vizsgálatra meg kérték hogy nézzenek vizeletet de az még 1 hét mire mennem kell.
Ugye nincs baj?
22+5 hetes kismama
Holnap a reggeli első vizeletedből vigyél a védőnőnek nézze meg ő is. Tesztcsíkkal megtudja. Ezt nem mondta? Mármint,hogy vigyél neki kontrollt?
S akkor megnyugszol
Nekem is pont ez van (bár én jelenleg nem vagyok terhes). A nőgyógyászom mondta, hogy ez egy 1 ével elezőtti húgyhólyag gyulladás "maradványa (nem lettem rendesen kikezelve). Most kaptam egy gyógyszert (Uro-Vaxon), amit 3 hónapig kell szednem (elvileg mindent rendbe hoz).
Szerintem menj el a dokidhoz és beszélj vele! Biztosan nincs nagy baj, de jobb, ha nem halogatod tovább!
Szorítok!
A védőnőnél derült ez is ki de nem mondta hogy vigyek megint pedig valóban ez lett volna a legjobb megoldás hogy megnyugodjak.Így 1 hetet kell várnom.
Régebben sem volt semmi gondom mármint fertőzés vagy ilyesmi amiből vissza maradhatott volna.
Az eddigi vizelet eredményeim mind jók voltak.
Remélem nem lesz semmi komoly.Holnap megyek dokihoz is majd Őt is kifaggatom.
Azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!