Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt a foghuzás...

Ilonka85 kérdése:

Terhesség alatt a foghuzás vagy fogfurás nem káros a babának?

Figyelt kérdés
Ha érzéstelenito nélkul végzik akkor az ugy nem káros ugyee?mert a napokban kéne mennem fogdokihoz csak nemtudom mitévo legyek,mennyek e vagy halasszam el?

2016. máj. 9. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyébként tudtad, hogy pl a fogínygyulladás koraszülést eredményezhet? (Bizonyított tény)
2016. máj. 10. 08:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy góc okozhat vetélést is pl!!!!! Minden hónapban pozitív tesztjeim voltak, majd 1 hét késéssel megjött! Egy elvileg gyökérkezelt fog begyulladt és szép kis gócom lett tőle, ahogy kihúzták, rögtön terhes is maradtam.

20 hetes kismama....

2016. máj. 10. 12:20
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Es pont nem véletlen terhesség előtt kellene rendbetetetni a dolgokat..

Csak veszesetben szabad terhesen fogorvos

2016. máj. 10. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Góc terhesség alatt is kialakulhat! Azt csekkoljál! Ha fogat kell húzni, ott már fenn áll a gyulladás veszélye,ami eléggé vészes ilyen helyzetben! Leírtam a sztoriban, hogy az én fogam gyökérkezelt volt, aminek ilyet nem szabadna csinálni, panaszom se volt rá....
2016. máj. 10. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen csak itt mindenki ugy kuldi kérdezőt a dokihoz, hogy latszik, hogy nem az ő magzatárol van szo.
2016. máj. 10. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Jaj,istenem,utolsó!

Saját magam is elmentem fogorvoshoz mindkét terhességem alatt és egyszer még egy gyökér kezelést is kibírtam..nemcsak a kérdezőt küldöm...de majd ha nem mi,elküldi a védőnő.

A magzataim pedig köszönik szépen,épek és egészségesek,bár időközben 4 és 5,fél evesek lettek☺

Sőt már ők is jártak fogorvosnál ellenőrzésen mert egy ép fogsor aranyat ér ☺

2016. máj. 10. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti! A háziorvos és a védőnő is fogja küldeni, ilyenkor van egy kontroll...
2016. máj. 10. 19:25
 18/18 anonim válasza:
Kedves #15-ös, nem a hóhérhoz küldik te majom. Egy orvos el tudja dönteni, hogy milyen kezelést lehet vagy nem lehet alkalmazni. Nyilván van olyasmi amit nem érdemes ilyenkor, de egy beteg fog valószínűleg többet árt. Csak azt nem értem miből gondolod, hogy ha valaki fogorvoshoz megy, akkor ott bekötözik egy székbe és csakazértis elvégeznek rajta valami kezelést. Mindegy hogy lehet vagy nem, de ha már eljött... Képzeld el, a fogorvosok is segítőkész és okos (nálad okosabb) emberek.
2016. máj. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!