A tesztem negatív, de a mensim nem akar megjönni?
Még csak két napja késik,de nekem soha nem szokott.
Fáj a mellem és állandóan éhes vagyok.De nincs hányingerem,se hasszurkát nem érzek.Másfél éve volt két vetélésem,akkor mindkét terhességnél voltak ezek a tünetek.
Fogalmam sincs,hogy most mi van.
2-3 nap késes normális nem feltétlen terhességet jelent
Amúgy nekem tizedik nap lett halvány pozitív
Amíg nem jön meg van remény :)
Mondjuk mi nem tervezünk már több gyerkőcöt, de legutóbb nekem is késett a vérzésem 2 napot. Aztán megjött.
Szóval pár nap késés még nem feltétlenül jelent terhességet, de jelenthet azt is, ha éppen valaki babát tervez. Ilyenkor pár nap múlva érdemes megismételni a tesztet ha továbbra sem jön meg a vérzés.
De az is előfordulhat, hogy minden különösebb ok nélkül egy felnőtt, szabályos ciklussal rendelkező nőnél, hogy kimarad 1 hónap, és csak a következőben jön meg a vérzés. És az is normálisnak mondható.
Szerintem egy teljes ciklus kimaradása nem normális egy termékeny egészséges nőnél.
Én várnék egy hét késésig, 2 naponta tesztelnék, és bejelentkeznék az orvoshoz, ha negatív azért, ha pozitív, azért.
"Szerintem egy teljes ciklus kimaradása nem normális egy termékeny egészséges nőnél. "
Olvass utána nyugodtan, a nők nem gépek és bármikor alakulhat a megszokott eltérően a dolog és nem feltétlenül azért, mert bármi gond van. Nyilván ha valakinél többször előfordul, az gond, de ha most valakinél előfordul egyszer az életében, az nem jelent gondot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!