Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti eltitkolnátok a párotok...

Ti eltitkolnátok a párotok elől 2 hétig, hogy sikerült teherbe esnetek, hogy így végül az esküvőtök napján mondjátok el neki?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy készítek neki egy albumot sok-sok közös fotóval, és a végére vagy beleírnám, vagy a pozitív tesztről raknék bele egy fotót.
2016. máj. 9. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
én az albumot nem csinálnám meg, nekem ez már kicsit túl sok...de a hírrel kivárnám az esküvő napját - bár nekem esélyem se volt erre mert már aktus után 6 nappal folyamatosan kérdezgette mikor tesztelek már, mikor tesztelek már :D
2016. máj. 9. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az 5.-6 . heten, a teszt utan 3 nappal verzesem volt, rohantunk az ugyeletre , szerencsere nem lett baj. Ez miatt nem titkolnam ket hetig , mert az eleje nagyon rizikos a terhessegnek.
2016. máj. 9. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
98%
Mindháromszor azonnal megmondtam neki hogy pozitiv lett a teszt, pedig a legelsőnél 2 hét múlva lett volna aszülinapja, eppen kivárhattam volna, de inkább az u,trahangképnek örültünk együtt a szülinapján. Nem is tudnám titkolni mert ő is tisztábabn volt/van vele hogy mikor esedékes a következő menzeszem.
2016. máj. 9. 11:13
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
De honnan szereznék időgépet, hogy az esküvőnk napján mondjam el?!
2016. máj. 9. 11:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem. Egyrészt a férjem tűkön ült, hogy mikor lesz teszt, másrészt nem titkolnék egy ilyen hírt előle. Abban is igaza van valamelyik előttem írónak, hogy a terhesség eleje rizikós...nekem is volt vérzés, amikor mentünk kórházba...semmiképpen nem kívánom és persze nem is lesz gond, de ad abszurdum az milyen "meglepi" lenne, ha úgy kellene közölnöd, hogy "Drágám, vártam az esküvőt a hírrel, de most szólok terhes vagyok és irány a kórház most rögtön"...
2016. máj. 9. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
ez aranyos gesztus, amikor még csak próbálkoztuk összehozni a bébit, én is gondolkoztam rajta, hogy hogyan fogom a tudtára adni. Mindenféle ötlet itt volt a fejembe, de amikor ott voltunk, hogy ez biztos baba, kéne tesztelni(hányás, émelygés, nagy cicik, mensi késett), akkor bizony vele akartam megcsinálni a tesztet, és nem titkolni. Persze nem együtt ültünk a wc-n:D de együtt izgultunk:D
2016. máj. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!