Ha a 24. hétig csak fél kg-t híztam, akkor egyszerre fogok nagyon sokat?
Az elején lefogytam a hányás miatt, azt visszahíztam plusz fél kg-t. Szerintetek ez azt jelenti, hogy egyszerre fogok rengeteget hízni? Nagyon félek, hogy szétszakad a bőröm :/
24hkm
Nem feltétlen. Nekem is visszajött eddig amit az elején fogytam aztán stagnált a súlyom egy ideig és +7 kg lett a vége, de eléggé fokozatosan jött fel, nem egyszerre. Úgy 12-15 hét alatt kb.
Viszont a striáknak ehhez nem feltétlen van köze. Aki hajlamos rá pici pocakkal kevés hízással is repedhet más pedig nagy hassal esetleg sok hízással is megússza.
Mekkora volt a kezdősúlyod? Ha túlsúlyos voltál, akkor normális, hogy alig gyarapodik a súlyod, vagy esetleg fogysz is.
A nagyon soványaknál szokott inkább előfordulni nagyobb mértékű súlygyarapodás és hízás.
Meg aki eleve rossz étvágyú és még erre jön a reflux is mint nálam. De ismerek olyat aki 30 kilót hízott pedig eleve nem volt vékony, sőt, nem is egyet, meg olyat is aki vékony volt és az is maradt.
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!