Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség utolsó heteiben...

Terhesség utolsó heteiben (37-) hogy vagytok? Bírjátok még?

Figyelt kérdés
Én már teljesen kivagyok. Tudom hogy a legjobb neki bent, de már nem tudok aludni, fáj mindenem, már tényleg teher. És annyira szeretném is már látni. Folyamatosan a kis vackát nézem ahol majd alszik. Tudom hogy már nincs sok hátra de én már nem bírom.

2016. máj. 7. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon nehezen bírom már, minden bajom van, megérkezhetne már a kislányom. Kitartás!

40+3 hkm

2016. máj. 7. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
37+ 3 hetes vok, még bírom de már jöhetne valami jósló mert ha jobb lenne ha most nem hordanám túl. Mikorra vagy kiírva? Nekem még csak a külső méhszák van nyitva, C 2100.
2016. máj. 7. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem 1000. Megrövidült méhnyak a 30 hét óta, azóta fekvés, egyáltalán nem nyilok. Júni elejére vagyok kiírva. Kislányom lesz.

Neked? És mikorra vagy kiírva?

Nektek is kitartás!! Jó hogy mások is vannak akik már nem bírják (nem rosszból, csak furán éreztem magam, hogy már ki kivánom magamból a babát)

2016. máj. 7. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ó, ne érezd furán magad! Én valamelyik nap már bőgtem is, hogy legyen már végre vége, mert nem bírom. Persze tudom, hogy ott van a legjobb helyen, de már mindenütt szúr, nyom, feszít, fáj, nem tudok hajolni, aludni és úgy általában létezni és ezek miatt türelmetlen vagyok a kislányommal.
2016. máj. 7. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy unjátok. Én is így voltam vele. (Volt olyan éjszaka, hogy szó szerint egy percet sem aludtam. )

Akkor én is szégyelltem magam emiatt. Nekem programozott császárom volt, így volt olyan, azt éreztem, vegyék ki belőlem, mert megőrülök. De megérte kitartanom. :) Sok erőt nektek! :)

2016. máj. 7. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is már egyre jobban fáj, feszít, nem tudok mit kezdeni magammal. Folyamatosan keményedek, jönnek a jóslók, de semmi rendszeresség. :(

Első vagyok, már mindjárt 40+4 hkm :((

2016. máj. 7. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:
39. hét, jöhetne már mert pokol. 2 hete nyom egy ideget a hátamban ami néha előjön 2-3 órára és a medencém felé sugároz. na ilyenkor fél óra kb üvöltök a fájdalomtól :) külső belső méhszáj nyitva 1 hete de csak nem akar jönni...
2016. máj. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!