Terhesség utolsó heteiben (37-) hogy vagytok? Bírjátok még?
Én is nagyon nehezen bírom már, minden bajom van, megérkezhetne már a kislányom. Kitartás!
40+3 hkm
Nekem 1000. Megrövidült méhnyak a 30 hét óta, azóta fekvés, egyáltalán nem nyilok. Júni elejére vagyok kiírva. Kislányom lesz.
Neked? És mikorra vagy kiírva?
Nektek is kitartás!! Jó hogy mások is vannak akik már nem bírják (nem rosszból, csak furán éreztem magam, hogy már ki kivánom magamból a babát)
Teljesen normális, hogy unjátok. Én is így voltam vele. (Volt olyan éjszaka, hogy szó szerint egy percet sem aludtam. )
Akkor én is szégyelltem magam emiatt. Nekem programozott császárom volt, így volt olyan, azt éreztem, vegyék ki belőlem, mert megőrülök. De megérte kitartanom. :) Sok erőt nektek! :)
Nekem is már egyre jobban fáj, feszít, nem tudok mit kezdeni magammal. Folyamatosan keményedek, jönnek a jóslók, de semmi rendszeresség. :(
Első vagyok, már mindjárt 40+4 hkm :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!