Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti egy héten hányszor vagytok...

Ti egy héten hányszor vagytok együtt a párotokkal (terhesen)?

Figyelt kérdés

Szexre gondolok nyilván. Engem kicsit zavar, hogy eléggé lecsökkent a szex mennyisége. A terhességem előtt heti 4-6 alkalom megvolt, annyi esett jól mindkettőnknek, most viszont már 25 hetes vagyok, és eléggé kényelmetlen. Már hetente 2 max 3 alkalommal vagyunk csak együtt. Érzem a páromon is hogy ez kevés, és én is örülnék, ha több lenne, de olyan kényelmetlen minden póz, hogy inkább "elfojtom" a vágyaimat.

Ugye nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy csak nekem nem olyan jó, mint terhesség előtt? Normális, hogy így lecsökken a mennyiség?

2016. máj. 6. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9 hetes vagyok, de megbolondulok a szexért. A páromnak tetszik is a dolog, amúgy is sokat vagyunk együtt, de most hogy a mellem meg van duzzadva, meg ilyen huncut lettem, egyenes imádja a dolgot.
2016. máj. 7. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem aggódnék, ez még mindig több mint normál állapotban a párok többsége szexel! mi előtte sem voltunk együtt heti 1 alkalomnál,de volt hogy 2 hetente....nem is értem hogy jött össze a második! 31 hetes vagyok vagyok jelenleg, és eddig összesen 2x voltunk együtt...és szülésig már nem is tervezzük! Féltjük a babát. és a párom félt engem. Viszont érzem hogy szeretetből, védelemből nem akar, nem mer,nem pedig azért mert nem kívánja! Minden kapcsolat más, más igényekkel.
2016. máj. 7. 20:18
 13/14 narancs223 ***** válasza:

Nekünk is sűrűbb volt régen és szomorú vagyok hogy lecsökkent úgy kiszáradtam mint a sivatag és fáj :/ pedig akarnám a dolgot... Elég zavaró

Van vkinek ilyen is?

26hkm

2016. máj. 7. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
4. Válaszoló, ha hajthatatlan, akkor jobb ha megy. Hamarabb leszel tul rajta es hamarabb találod meg a boldogságot mással...
2016. máj. 8. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!