2 napja náthás vagyok. Mivel ez az első terhességem nagyon féltem a babám. Árthat neki? 23 hetes vagyok
Méz, kamilla tea, hársfa tea. Strepsils, halls cukorka és sok pihenés illetve néha kimentem a levegőre sétálni.
Nekem ezek segítettek. A védénőm mondta ha nem javulna a helyzet hívjam fel és ír fel vmi gyógyszert de erre nem került sor mert jobban lettem, nem volt hőemelkedésem, lázam se.
Jobbulást!
32 hetes kismama
Szia! Egy a lényeg, arra figyelj, hogy ne lázasodj be. Ha hőemelkedésed van, azonnal húzd le, mert a láz (a melegebb testhőmérséklet) okozhat gondot. Az, hogy megfáztál, nem jelent problémát, a babádra nincs hatással. Szinte minden kismama átesik egy-egy megfázáson, akár influenzán is. Én is voltam megfázva.
Lázcsillapítóról nekem azt mondta a dokim, hogy paracetamol tartalmút szabad szedni (pl. panadol).
Egyébként pedig sok-sok tea, méz, sok-sok pihi.
Nyugodj meg, pihenj sokat. Boldog babavárást! 38 hetes pocakos
Én is most kaptam el a 4 éves fiamtól.Sok C vitamin,mézes tea.Ha a torkod is fáj akkor a HOMEOGENE9-et kérd a gyógyszertárba.Ezt terhesek is szedhetik,mert nem minősül gyógyszernek és nekem bevált.
37 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!