Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 napja náthás vagyok. Mivel...

2 napja náthás vagyok. Mivel ez az első terhességem nagyon féltem a babám. Árthat neki? 23 hetes vagyok

Figyelt kérdés
mi az amit szedhetek vagy milyen természetes dolgokkal gyógyulhatnék gyorsan meg?
2008. szept. 24. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Méz, kamilla tea, hársfa tea. Strepsils, halls cukorka és sok pihenés illetve néha kimentem a levegőre sétálni.

Nekem ezek segítettek. A védénőm mondta ha nem javulna a helyzet hívjam fel és ír fel vmi gyógyszert de erre nem került sor mert jobban lettem, nem volt hőemelkedésem, lázam se.

Jobbulást!

32 hetes kismama

2008. szept. 24. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Egy a lényeg, arra figyelj, hogy ne lázasodj be. Ha hőemelkedésed van, azonnal húzd le, mert a láz (a melegebb testhőmérséklet) okozhat gondot. Az, hogy megfáztál, nem jelent problémát, a babádra nincs hatással. Szinte minden kismama átesik egy-egy megfázáson, akár influenzán is. Én is voltam megfázva.

Lázcsillapítóról nekem azt mondta a dokim, hogy paracetamol tartalmút szabad szedni (pl. panadol).

Egyébként pedig sok-sok tea, méz, sok-sok pihi.

Nyugodj meg, pihenj sokat. Boldog babavárást! 38 hetes pocakos

2008. szept. 24. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is most kaptam el a 4 éves fiamtól.Sok C vitamin,mézes tea.Ha a torkod is fáj akkor a HOMEOGENE9-et kérd a gyógyszertárba.Ezt terhesek is szedhetik,mert nem minősül gyógyszernek és nekem bevált.

37 hetes kismama.

2008. szept. 24. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 22 hetes vagyok, és szintén 2 napja küzdök a náthával. Szedni nem szedek semmit, meleg, citromos teát iszom, fokgahymás pirítós vacsira, meleg fürdő, sok fekvés a paplan alatt, Sterimar orrspre, és ennyi. Remélem hamar rendbejössz, nálam eddig semmi javulás.
2008. szept. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!