12 . hétben vagyok és már 2 alkalommal fordul elő, hogy a mensi idején, mikor lenne, haloványrózsaszínes folyásom lesz, vagyis pecsételgetek. Uh. -on most voltam hétfőn, mindent rendben találtak, és keddre ez elő is jött! Lehet baja a babámnak?
Gyanítottam, már kezdtem örülni, hogy 20.-ai vérezgetés elmaradt a 3 hónapra,de nem..Megint kedden,mint aug.ban is 19-én előjött ez a fránya kevéske pecsételgetés, és egész nap ágyban vagyok, pihenek, amúltkor egy nap alatt elmúlt...most még nem..remlem holnapra semmi nem lesz már!Hétfőn néztek meg először, az volt a 12.heti UH.és ott mindet rendben találtak...akkor az azt jelenti nyugodt lehetek, ez csak a mégnyálkahártya érzékenysége, memoriája még a mensire ? AZt mondják az orvosok, erre, hogy nem tölti ki még teljesen a méhlepény a méhet, ezért itt ott leválhat...még egy kis darab !?
Nagyon aggódom, görcseim nincsenek szerencsére, meg nem is élénk piros, de valaki hasonlót tapasztalt már ?
Elvileg a 4-5 hónapra már el kell, hogy múljon!Ma megyek épp védőnőhöz, de én itt külföldön vagyok terhes gondozásban...és itt nem izgulják szét magukat, ha kéred, hogy bajod van, nézzenek meg !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!