22 hetesen árt a babának a röntgen?
Sajnos baleset ért, és muszáj volt röntgent használni miközben műtötték a lábam! Az orvos azt mondta, ez nem annyira erős sugárzás, mint amit egyébként használnak, meg kaptam védő mellényt is, de én mégis félek, hogy árthatott a babámnak!
Járt már valaki hasonlóan?
Ilyenkorra már minden szerv kifejlődött, már csak az érési folyamatok vannak hátra, és a növekedés. Szerintem semmi baj nem lesz. Kaptál mellényt is, felfogja.
Ne aggódj!
Boldog babavárást: Judy
Hát ez az, nem igazán bízom abban az orvosban! Először rendes röntgenre akart küldeni, és a röntgenező mondta, hogy nem vállal, mert ők kismamákat nem szoktak megröntgenezni, és a helyemben nem tenné! De ha ragaszkodom hozzá, akkor írjam alá a nyilatkozatot, hogy vállalok minden felelősséget! Aztán végül ultrahangot csináltak, de a műtétnél muszáj volt röntgent is használni, az viszont már nem volt olyan erős, mint amivel eredetileg akartak röntgenezni!
Igen, úgy olvastam én is, hogyha már ki van fejlődve minden szerv, akkor nem okoz károsodást a babának! Csakhát ugye az aggodalom....
Köszönöm a megnyugtató szavakat! :)
Boldog babavárást Nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!