Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire fájdalmas a jóslófájás?

Mennyire fájdalmas a jóslófájás?

Figyelt kérdés

Azért érdekelne, mert elég magas a fájdalomküszöböm, de mostanában mégis sokat fáj a hasam, ami el is múlik, de már nem tudom mitől van.Lehet csak a baba nyom, vagy az izmok feszülnek, vagy akármi.

28 hetes vagyok. Köszi a válaszokat.

2008. szept. 24. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az igazi jóslófájás olyan mint amikor menstruációnál görcsöl a hasad, csak sokkal-sokkal erősebb és intenzívebb a fájdalom...Nem téveszthető össze semmivel.... nem mondom hogy kellemes, de azért kilehet bírni.. :)főleg hogy utána a baba jön :)A sétálgatás,vagy a meleg fürdő segít,ellazít...
2008. szept. 24. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod,de ha még visszaolvasnád, esetleg megírnád, hogy ez nem lenne túl korán?Mert néha érzek ilyent.

Köszi

2008. szept. 24. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Megint én :) Ha azt nézzük alapul, hogy az a normális ha a 36-40 hét között születik a baba akkor igen korai lenne most hogy meginduljon a szülés... Mekkora a baba súlya?? A baba fejlettségétől függ, hogy mennyire gond hogy idő előtt születik.. De a jóslófájás folyamatos, és egyre erősebb, és gyakoribb... Te ilyet érzel? párosul még hozzá elég erős derékfájás is... mérd le, hogy milyen időközönként fáj, de ha rendszertelen akkor ez még nem az... Ha van lehetőséged felkeresni az orvosod, menj el, és ő majd megnézi, hogy ha gyakoriak a fájások, akkor miért van... De sztem ne aggódj, igazán erőteljesek ezek a fájások, nem hiszem hogy akár "nyugodtan" tudnál lenni tőle... :)
2008. szept. 24. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:

A derekam nem annyira, de a keresztcsontomnál egyfolytában..nem tudom mekkora a baba, mert csak 3.-án megyek uh-ra..., utána a dokihoz.

Csak attól tartok addigmi van..elmúlnak a fájások,de talán meg kell látogatnom az ügyeletet, mert nem csak gyakori vizelési ingerem van, hanem állandó...képes lennék folyamatosan pisilni..felállok és megint ülhetek vissza..

Köszönöm a válaszod , remélem még nem lesz ilyen gond...

2008. szept. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!