Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes vagyok 2 napja...

12 hetes vagyok 2 napja szedem a gravida magzatvédőt, megy tőle a hasam, ez normális a magzatvédőknél?

Figyelt kérdés
az elevitet is probáltam attól is hasmenésem volt. nektek mik a tapasztalataitok? a dokim javasolta mert 2x elvetéltem. mondjuk én nemszívesen szedem. utálom.megne b-t és calciumot is ajánlott, ezekkel semmi bajom csak ezt a magzatvédö vitamint ne kéne.
2008. szept. 24. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet arra is fogni, de nekem gravida nélkül is hasmenésem volt, szerintem ne a vitaminokat okold, de ha az okozza, akkor csak hozzászokás kérdése..

Milyen érdekes, ha valaki centrumot szed, attól nem lesz hasmenése..a gravida elevit, akármi egyből ilyet okoz..nem értem ezt a laborban nem tanultam..sőt mivel kiemelten magas a vastartalma szorulást kéne okoznia..tehát szedd be nyugodtan, a hasmenést a hormonok okozzák!!-pont úgy mint szülés előtt, ha pedig akkor majd nem jöhet a beöntés.

2008. szept. 24. 11:08
 2/10 A kérdező kommentje:
érdekes amit irtál, de az a baj az előzőnél is a magzatvédő után kezdődött pár napra a hasmenés. szoval valami csak abban lehet ami ezt okozza.
2008. szept. 24. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia

Próbáld ki a hipp natalt, lehet kapni nagyobb gyogyszertarakban, dm-ben is lattam tegnap. nem igazán vitamin, bár a folsavtól a jódon át minden vitamin megtalálható benne, hanem ilyen 98%ban természetes koncentrátum.

Én az elején imádtam az ízét, olyan mint a kubu, bevallva így a 18. hét felé már unom, bár még mindig nem találom rosszízűnek. ja, 20ml-t kell inni naponta, nem tabletta, hanem folyékony.

Egy próbát megér, nekem semmi mellékhatása nem volt, se hízás, se székrekedés, a hasam se ment tőle, meg semmi.

2008. szept. 24. 11:25
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi holnap veszek, látod ezeket én is előnyben részesiteném mint a magzatvédőt jó hogy irtad nem is tudtam hogy ilyet is lehet kapni.
2008. szept. 24. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt a bajom mind a két általad említett vitamintablettával. Én arra fogtam, hogy nem bírja a gyomrom azt a hírtelen sok vitamint feldolgozni. Én is Hipp Natalra váltottam, semmi bajom azóta. De annyit javasolnék, hogy ne a gyógyszertárban vedd meg, mert ott drágább: 1400-ért vettem ott majdnem. A Dm-ben meg a Brendon babaáruházban 999,- . Én mindig ott veszem és még a sor is kisebb, ha egyátalán van, mint a gyógyszertárakban.

Minden jót neked!

31 hetes kismama

2008. szept. 24. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, holnap mindenképp veszek és kipróbálom, remélem nekem is beválik.
2008. szept. 24. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Én hánytam a gravidától!
2008. szept. 24. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Én Elevitet szedtem, de székrekedésem volt tőle, majd áttértem a Hipp Natalra, azóta semmi bajom. Ajánlom neked is.

22 hetes kismama

2008. szept. 24. 17:33
 9/10 A kérdező kommentje:
ez érdekes valakinél hasmenés másnál székrekedés, reggel óta 3x is ment a hasam, a holnapit be sem veszem, reggel ugyis a dm felé megyek ,veszek hipp natalt kiváncsivá tettetek. az a borzasztó ha tudom hogy ez a gravida is ezt okoz megse veszem mert megvan még az egész doboz elevit is, most együtt mennek a kukába. pedig a gravidára azt irták a neten a honlapján nem okoz hasmenést.
2008. szept. 24. 17:39
 10/10 A kérdező kommentje:
megvettem a hipp natalt az ize szuper ha lehetne meginnám mind:) egyenlőre semmi bajom köszi a tanácsokat
2008. szept. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!