Van kedvetek tippelni?
Figyelt kérdés
Kukuccs! ☺
Ki hány hetesnek tippelne?
( Nyilván én tudom,hány hetes vagyok, csak érdekel,ki hány hetesnek mondana! ☺ )
Ja, és első bébi.
2016. máj. 4. 19:00
11/24 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló eltalálta!! ☺
Bizony 23 hetes vagyok. Azaz leszek pénteken! Tényleg hatalmas már most a pocakom, kíváncsi leszek mi lesz pár hét mulva. :P
7-es válaszolo, konnyu szulest kivanok neked és sok oromot a ket picurhoz. ☺
A tobbi kismamának pedig boldog babavárást! :)
Koszonom mindenkinek a kedves szavakat,és a tippet is! ☺
2016. máj. 4. 20:30
12/24 anonim válasza:
Óó, dejó, akkor jó volt a tippem. Igazából saját méreteimből indultam ki, nekem is 23 hetesen volt kb ekkora a hasam :)
13/24 anonim válasza:
Dobhatnál fel esetleg később is képet, érdekesség képpen. :)
14/24 A kérdező kommentje:
Ez szupi otlet. Na majd mondjuk 25hetesen. :)
2016. máj. 4. 20:57
15/24 anonim válasza:
Már látom válaszoltál,nekem az első babánál ekkora 40 hetesen volt,most a 2.al 28 hetes vagyok és fele ekkora :-) Csini vagy
16/24 anonim válasza:
Utolsó! És mekkora babát rejtett a pocakod?
18/24 A kérdező kommentje:
15-os akkor uristen nekem mekkora lesz meg?!😃😱
Mar nehezen fordulok ejjelente 😏 De a legrosszabb,hogy nem tudok hason aludni 😃
2016. máj. 5. 10:46
19/24 anonim válasza:
Hát alkatfüggő is,nekem kicsi pocim van,átlagosnál kisebb,amúgy szerintem nincs nagy pocakod,csak én magamhoz viszonyítok :-D
20/24 anonim válasza:
nekem is kb ekkora a hasam, szóval olyan 25-27
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!