Van kedvetek tippelni? Szerintetek hány hetes terhes vagyok has alapján?
Előre is elnézést a kigombolt nadrágért.... jelenleg vagyok 60,5 kg (58 kezdtem)
Én nem is látlak terhesnek :)
Én pl. 9 hónapos terhesnek nézek ki, pedig egyáltalán nem is vagyok terhes, csak 1 dagadt disznó.
Mindig átadják nekem a helyet a BKV-n.
Ami nem is baj, mert jobban szeretek ülni, mint állni :)
Ne haragudj hogy kinevetlek de ez nagyon jó komment volt komolyan :D
Egyébként azért is kérdezem mert ahány hetes vagyok már jócskán látszania kéne nem ennyire.... eddig oké lapos hasam volt nagyjából de így olyan mintha dagi lennék és slussz
10. De a kommented alapjân 17. :)
Nekem 17 hetesen SEMMI nem látszódott. Kb a 20. héten vettem észre én magamon. Idegen olyan 24. héttõl.
Persze a munkahelyen már a 8. héten mondták h látszik(tudták a munkám miatt). :D Nyilvàn, mivel elõtte is volt pocim...
Sz.tem 3 hónaposnál nem vagy több.
Vagy lehet még sokat is mondtam?
3-4 hónapos lehetsz?
Én már láttam olyat, aki 4 hónapos volt és kb akkora volt a pocija, mint neked.
Én olyan 25.hét körülre tettelek volna, saját tapasztalat alapján :) Nekem a 20.hétig semmi sem látszott, én akkor kezdtem el látni, "kívülállók" (férjem és rajta kívül) mindenki azt mondta, nem látszik. Talán a 25.héten már látszott egy kicsit, aki ismert és tudta, hogy lapos amúgy a hasam :)
Most második terhességnél már 6 hetesen nagyobb a hasam, mint anno félidőben volt :) Bár ez a szétvált és elgyengül hasizmok miatt van.
4. válaszoló vagyok. Aaaaaz komoly. :D
Habár mindenki màs, és örülj neki, könnyebb kisebb hassal a terhesség. A barátnõmnek meg ennyi idõs terhesen olyan hasa volt, mint aki szülni megy. Na az sem piskóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!