Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajanlanatok noi szulesz...

Ajanlanatok noi szulesz orvost aki a miskolci Semmelweis-ben dolgozik?

Figyelt kérdés
Egy doktornonek van maganrendeles de azt az infot kaptam hogy mar nem vallal betegeket mert o is babat var.Keresek egy megbizhato noi szulesz orvost a Semmelweis-ben.
2016. máj. 4. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg a honlapjukat, fel vannak sorolva az orvosok is, hátha találsz elérhetőséget. Nem tudom vállalnak-e szülést. Kb. 3 női orvos biztosan dolgozik ott.
2016. máj. 4. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:

A honlap lemaradt:

[link]

2016. máj. 4. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia!Mar neztem csak egynek irnak maganrendelest a tobbinek semmi elrehetosege sincs.az az egy pedig most nyar vegen fog szulni igy csak ferfiak maradtak ....De hatha valaki tudja a tobbi noi orvos elerhetoseget.
2016. máj. 4. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem max. a kórházban fogsz tudni érdeklődni arról, hogy van-e magánrendelésük, illetve vállalnak-e szülést.

Próbáld meg a szülészet/nőgyógyászat portáján megérdeklődni, hogy mikor vannak ügyeletben a doktornők, és személyesen megkérdezni tőlük.

Egy ismerősöm már próbáltam lefutni ezt a kört, de ő a személyes találkáig nem ment el, megunta, igy férfit választott inkább. :)

Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél inkább női orvost? (biztosan nyomós okod van rá)

2016. máj. 4. 16:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Kulfoldon ferfinal szultem,nem volt igazan tapintatos,kiabalt.....Nem azt mondom hogy az itteni ferfi orvosok kiabalnak de jol esne egy kis noi egyutterzes szules kozben....
2016. máj. 4. 17:16
 6/6 anonim válasza:
Csak a Semmelweis jöhet szóba? Megyei? Ott tudok egy nagyon jó doktornőt 😊
2016. máj. 5. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!