Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok kérdés 12. heti genetikai...

Csxeba kérdése:

Sok kérdés 12. heti genetikai UH témakörben. (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első leszármazott :)

Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumról tudtok valamit?

kb. 30-35e Ft reális egy ilyen vizsgálatnál? Igaz, h 1-1,5 órás? Bent lehetek én (hím példány) is?

Esetleg tudtok más helyet is, amin érdemes elgondolkozni?

Mi ezen kívül csak a Femimed.hu-t hallottuk.

Köszi!

2016. máj. 4. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ott voltam 12. heti UH-n.

A kombinált teszt ára 33 e Ft. Ami egy vérvétel és egy igen komoly UH. Nem 1-1,5 órás inkább max 3/4, persze, ha valami gond van, akkor több, mert mindent tüzetesen megnéznek a babán, adnak róla képet és dvd-t az egész vizsgálatról.

Mire kijöttök az uh-ról, már meg is van a vérvétel eredménye is, amit egy külön szobában egy biológus értékel ki nektek.

Igen, apukát is beengedik mindenhova, még a vérvételi szobába is.

Szerintem megéri, hiszen az ország legjobb genetikusai csinálják az uh-ot.

Mi egy pillanatra sem bántuk meg, hogy oda mentünk.

2016. máj. 4. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi is ott voltunk a 2. babámmal, alaposan megnéztek UH-gal (bár az előző terhességemnél máshová mentünk 12 hetes UH-ra és ott is alaposak voltak), max 3/4 óra volt. A férjem is bent volt, és az előző terhességnél is, manapság már mindenütt bent lehetnek az apukák. Az ára reális, olcsóbban nem lehet megúszni. Ez gondolom az integrált tezst ára. Érdemes beírni google-ba hogy integrált teszt, vagy kombinált teszt, biztos kiad több helyet is hogy hol lehet még csináltatni.
2016. máj. 4. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Maternity ugyanolyan jo, csak olcsobb.

Torveny rendelkezik, hogy barmilyen vizsgalaton reszt vehet egy kisero. Akar allami, akar magan.

2016. máj. 4. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bocsánat, OFF leszek. Mennyi idővel előtte kell időpontot kérni? Munka után vagy hétvégén is lehet menni az Istenhegyibe vagy a Maternitybe erre a 12. heti vizsgálatra?

Előre is köszönöm

2016. máj. 4. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi a 18. hetin voltunk, sokkal több mindent néznek mint itt nálunk az államiban.
2016. máj. 4. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a 12. és 18. heti uh-n ott voltunk. Az első vetvetellel egybekotott, a második csak uh. Tökéletesen meg voltunk elégedve velük. Én mindenki csak ajánlani tudom. A két alkalom összesen 50 ezer Ft volt. Nekünk ennyit (többet is ) meger a baba egészsége. 2-3 héttel előre jelentkezzetek be, ha van, akihez menni szeretnétek. Én Hajdu Krisztinanál voltam, sogornom Bátorfi dokinál. De ott mindenki profi.
2016. máj. 4. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!