Nagyon alacsony nőknél hármasikrek?
Csak elméleti szinten vetődött fel bennem a kérdés. Sok lombikos témánál olvasni, hogy hármasikrek lesznek belőlük (de ugye spontán is előfordulhat).
Visszagondolva, amikor terhes voltam a teljesen normál méretű lányommal (3200 g kiírt dátumhoz közel), hatalmas hasam volt. 155 cm vagyok, jött a hasam, aztán egyszercsak megérkeztem én is.
Egy hozzám hasonló méretű nő, rövid felsőtesttel hogyan tud kihordani egyszerre három babát? Korábban császároznak ilyenkor?
De a hasizom és a bőr hogyan tudja megtartani a súlyt/térfogatot?
Nekem ettől a terhességtől is megadta magát a hasizmom, műtéti úton húzták össze később.
Ha három gyerek lett volna benne,s zerintem úgy néztem volna ki, mint a vidéki túlhízlalt bácsik, akiknek combközépig lóg a sörhasuk.
Legyenek egyenként mondjuk 1500 grammosak, térfogatra akkor is nagyobbak lesznek (teljesen nem tudnak egymáshoz simulni) és 4.5 kg lesz az összsúly, plusz rengeteg magzatvíz, nagy méhlepény(ek)...
Ugyanúgy, ahogy Neked elfért. Három darab 1000g körüli baba, épp annyit tesz ki, mint a Tiéd.
És mint már írták, jó eséllyel nem viszi végig és tuti a császár is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!