Intenzív mozgás azért mert tetszik vagy azért mert nem?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a babám bizonyos ételek/italok (gyömbér, eper stb) fogyasztása után eszeveszett mozgásba kezd és nem tudom eldönteni, hogy azért mert ízlett/tetszett neki vagy azért mert nem.Tapasztalt anyukák mit gondoltok? 27 hkm2016. máj. 2. 13:55
1/2 anonim válasza:
Nekem pl minden kaja után kb.20 perccel felébred és mozog kicsit. Tipp, de sztem akkor ér el hozzá a kaja és felélénkül. Már jó étvágyam van, de bizonyos ételekre rá se bírok nézni azóta se, pedig régen imádtam, pl hal. Szerintem azok nem ízlenek neki. 25 hkm
2/2 anonim válasza:
Nem tudom,mert mikor már azt gondoltam,h sikerült rajta kiigazodni,addigra kialakította azt a szokását,h evés után órákig meg sem mozdul. Szóval szerintem nem tud nagyon különbséget tenni az ízek között. Igaz,ha brokkolit vagy cukkinit eszem, akkor se mozdul meg,viszont rohanok hányni...szóval ezeket lehet h nem kultiválja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!