Első babát váró kismamák, milyen érzés az első anyák napja?
Kíváncsi lennék,h mi számít hasznos válasznak ebben a témában, mert ahogy látom, ami nem illik a kérdező nézetébe, azt mind lepontozta valaki. Tőlem megy a zöld kezecske.
Tudod a terhesség egy érdekes életszakasz, ami néha nem végződik jól...
Örülj annak, hogy minden rendben és gondtalan a terhességed és gyönyörű kismama vagy és majd amikor megszületik a kisbabád ünnepelheted az anyaságot minden nap és jövőre május első vasárnapján apuka is köszönt majd a babátok "helyett" ;)
Boldog babavárást!
18+2 hkm
Mivel még csak várom a gyermekem, így majd megmondom jövőre, amikor tényleg itt is lesz...
Amúgy sajnos nem emlékszem, milyen volt édesanyámmal az első anyák napjánk...
A kérdező vagyok. Nem eltűntem, hanem tegnap túráztunk, ma melóztam. Így nem is pontoztam.
Úgy látom, a többség szövegértelmezési gondokkal küzd. Nem azt kérdeztem, hogy anyánK tarzod-e magad, hanem hogy milyen érzés. Pl. nekem jó arra gondolni, hogy jövőre ilyenkor már kezemben tartom, és már vele együtt kirándulgatunk. De látom, itt is győzött a besavanyodott életszemlélet. Kívánom, hogy az életetekben a legnagyobb öröm a kioktatás legyen. Pusszancs :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!