Terhesség dohányzás?
Na,erre senki nem fogja megmodani neked,hogy éppen ennél az esetnél okozott-e valamit. Jót biztosan nem csinált/ál vele...
és abbahagyja 30.hét után vagy csak ezt mondja???
Amúgy miért épp a 30.héten??? A szülőszobán már nem akar rágyújtani??
persze, hogy lehet baja, hiszen 30 héten keresztül naponta 5-8x fullasztgatta a babáját percekig! :(
de hogy ez mennyire hat ki az egészségére az sose fog kiderülni. max gyanítani lehet, hogy talán azért allergiás vagy emiatt asztmás...
viszont az nagyon jó, hogy születés után nem kell majd leszoknia a nikotinról a picinek :)
Vagy igen... vagy nem...
Az en anyukám dohányzott. Se nekem, se a tesómnak nincs semmi bajunk.
Ez vagy igen, vagy nem helyzet. Én nem dohányoztam soha életemben, a lepényem mégis korán öregedett. Anyám dohányzott velem, én teljesen egészséges vagyok, sosem vagyok beteg és a kiírt héten szült. Ironikus...
Amúgy az új kutatások szerint ha te dohányzol teljesen, az beépül az örökítő anyagodba, és ha lányod lesz, az ő lepénye hamar fog öregedni terhessége alatt. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!