Táppénz esetén mennyit kaphatok maximum?
Szerintem téged is biztos táppénzre vesz.De tulajdonkép mit dolgozol,és miért szeretnél táppénre menni.én folyamatosban dolgoztam mikor az orvosom egyszerre táppénzre vett,mikor mondtam neki,a munkám.
Megkell gondolnod tudsz e dolgozni..ha igen felesleges táppénzre menned,ha nem tudsz akkor szerintem ne számolgass(pontosan ugysem tudod) hanem a saját egészségeteket nézd.
Én mindig aztmondom inkább kevesebb pénz de egészséges legyen a babóca.
Nem tudom miből gondolja a kérdező, hogy maxot kap, az az ő dolga, de valóban a havi 277 000 esetén sem jár még max. Ahhoz több kell.
De tp-t nem a kieső munkanapokra fizetik, az a betegszegszabi. TP-t minden naptári napra fizetnek és azzal is osszák le mikor az alapját számolják.
Azt nem tudom 220-300 közötti bruttóra miért 90 000 TP megy, érdemes lenne utána számolni. DE!
Az is fontos, hogy csak a fennálló jogviszonyban elért jövedelmet nézik, tehát hiába volt folyamatos a biztosításod évekig, ha közben melóhelyet váltottál, akkor csak az utolsó jogviszony nézhetik. Ha abban nincs meg a 180 sem a 120 nap ahogy írtam, akkor a minimálbérrel számolnak, hiába volt végig 300 körül a brutto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!