18 hetes kismama vagyok vannak ilyen tapasztalaitok?
Szia! A folyás szerintem normális , nekem is volt!
Vasald a bugyidat!
A derék fájdalom teljesen normális! Alakúl a tested es a csontjaid rugalmassabbak lesznek, a csîpőd is változik! Olvass utánna a Google -ba !
Nem mozoghat mindig a babád, neki is alakúlni, fejlődni kell, mikor én terhes voltam ugyanez volt, és volt amikor 2-3 naig alig éreztem . Aztán utánna bepotolta mind a 3 napot! 😄
Ha nem vérzel és nem görcsöl sz erősen, nincs baj!
Nyugi... és minden jót a babához!
Szia.
1, a folyás normális, mint irtad nincs fertőzés, és terhesség alatt normális a nagyobb mennyiség.
2, a derekad fog is fájni mert tágulsz! :-)
3,te se mozogsz minden nap ugyanannyit. Lehet hogy lustizik. Egyél csokit,vagy vmi cukrosat,ha egyáltalán nem érzed, 3-6 órán át semmit, menj be a korházba.
4, a mell feszülés elmúlik, és nem jelent rosszat.
Nyugi, és élvezd a pocakod :-)
Egy anyuka
Szia
19 hetes vagyok.
Folyásom hasonló,most vagyok túl egy kezelésen,szóval gyógyultan ilyen a folyàs tehàt normàlis:)
Ha elkezd viszketni hüvely vagy csípő égő érzés tàrsul vagy szaga van vagy esetleg màr a vizelettel is gond van ezeket úgyis érzed:)
Baba:én ha úgy érzem régen mocorgott megpróbàlom azt a testhelyzetet amit tudon hogy nem szeret.Enyhén hasra fordulni na nekem ilyenkor boxol:)
Vagy hàton fekve egy idő utàn bejelentkezik.
Az edesség evés is jó.:)
Meg ez a buta idő..enyém is lustibb most.
Mell sem mindig egyforma.
Mosolygok mert minden reggelúgy kelek hogy tapogatom:)
Nem baj ha nem feszül de érzed úgyis hogy teltebb mint nem babàsan
Nyugodj meg:)
Mindenféle húzódás,nyomás,szúrás,köldökfeszülés rendben van,amíg nem erős görcsölés.
Folyás is oké,de nekem a prorexin gynophilus nevű tejsavas kapszula nagyon bevált,jobb lett tőle az intim közérzetem.
Mellfeszülés jön-megy,ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!