Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismama vagyok...

18 hetes kismama vagyok vannak ilyen tapasztalaitok?

Figyelt kérdés
Erős feher-sargas folyasom van de sem huvelyi sem hugyuti fertozesem sincs .mitol lehet ez? Es a derekam faj kozepen ez normalis? Meg eddig vagy 4 napig folyamatosan intenziven ereztem a baba mozgasat! ma pedig mar nem ez is normalis? Sokat aggodom mar a mellem sem feszul ugy..biztosan minden rendben van de megis megnyugodnek hogyha tapasztalt anyukak leirnak a tapasztalataikat. Elore is koszonom !
2016. ápr. 28. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! A folyás szerintem normális , nekem is volt!

Vasald a bugyidat!

A derék fájdalom teljesen normális! Alakúl a tested es a csontjaid rugalmassabbak lesznek, a csîpőd is változik! Olvass utánna a Google -ba !

Nem mozoghat mindig a babád, neki is alakúlni, fejlődni kell, mikor én terhes voltam ugyanez volt, és volt amikor 2-3 naig alig éreztem . Aztán utánna bepotolta mind a 3 napot! 😄

Ha nem vérzel és nem görcsöl sz erősen, nincs baj!

Nyugi... és minden jót a babához!

2016. ápr. 28. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.

1, a folyás normális, mint irtad nincs fertőzés, és terhesség alatt normális a nagyobb mennyiség.

2, a derekad fog is fájni mert tágulsz! :-)

3,te se mozogsz minden nap ugyanannyit. Lehet hogy lustizik. Egyél csokit,vagy vmi cukrosat,ha egyáltalán nem érzed, 3-6 órán át semmit, menj be a korházba.

4, a mell feszülés elmúlik, és nem jelent rosszat.

Nyugi, és élvezd a pocakod :-)

Egy anyuka

2016. ápr. 28. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia

19 hetes vagyok.

Folyásom hasonló,most vagyok túl egy kezelésen,szóval gyógyultan ilyen a folyàs tehàt normàlis:)

Ha elkezd viszketni hüvely vagy csípő égő érzés tàrsul vagy szaga van vagy esetleg màr a vizelettel is gond van ezeket úgyis érzed:)

Baba:én ha úgy érzem régen mocorgott megpróbàlom azt a testhelyzetet amit tudon hogy nem szeret.Enyhén hasra fordulni na nekem ilyenkor boxol:)

Vagy hàton fekve egy idő utàn bejelentkezik.

Az edesség evés is jó.:)

Meg ez a buta idő..enyém is lustibb most.

Mell sem mindig egyforma.

Mosolygok mert minden reggelúgy kelek hogy tapogatom:)

Nem baj ha nem feszül de érzed úgyis hogy teltebb mint nem babàsan

Nyugodj meg:)

2016. ápr. 29. 09:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem ertem ezt az edesseg evest...miert befolyasolja? Vagy hogyan hat a babara? Ezt meg nem hallottam
2016. ápr. 29. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
A cukor mindenkit felpörget...Őt is!
2016. ápr. 29. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenféle húzódás,nyomás,szúrás,köldökfeszülés rendben van,amíg nem erős görcsölés.

Folyás is oké,de nekem a prorexin gynophilus nevű tejsavas kapszula nagyon bevált,jobb lett tőle az intim közérzetem.

Mellfeszülés jön-megy,ne aggódj.

2016. ápr. 29. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat ugy latszik a csoki sem valt be... mintha ereztem volna valamit de....nem vagyok benne biztos... amugy szerdan voltam uh-n es meg is dicserte az orvost h mindent ugy csinal ahogyan kell.csak a sok.aggodalom. es ma picit gorcsolt az alhasam de gondolom.ez a mehszalagok nyulasa miatt
2016. ápr. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!