Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor vehetem meg a babakocsit...

Mikor vehetem meg a babakocsit? Most 19 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2008. szept. 23. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor akarod.:)

Mi most hétvégén vettük meg a babakocsit és a hordozót, igaz én már 32 hetes vagyok, de attól te ha akarod akár holnap is megveheted szerintem.

Mi legelőször a kiságyat és a pelenkázót vettük meg, akkor voltam 21 hetes, de azt is csak azért mert akkor volt akcióba, utána a többi dolgot apránként. Kádat pl. mi még nem vettünk, de van aki ezzel kezdi, szóval ez mindenkinél másképp megy.

Jó vásárolgatást!:)

2008. szept. 23. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Én is azért akarom most meg venni mert elég jó árba van és féleg hogy később drágább lesz! Köszönöm a válaszodat! Boldog babavárást:)
2008. szept. 23. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Nyugodtan vedd meg! Mi is úgy vásároltunk ahogy éppen mi van akcióban! Jók a kuponok az Anyák lapjában és a Baba magazinban, ha olyan dolog volt kuponnal olcsóbb mi rögtön megvettük!Különben igy tudsz többet spórolni és nem kell az utolsó hónapokban futkosni amikor már úgysem lesz kedved hozzá! Minden jót! 33 hetes kismama
2008. szept. 23. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Mi 18 hetesen vettük meg a babakocsit, mert a Babaexpo-n láttunk egy nagyon jó darabot, alig használtat, féláron. Nem sokkal ezután láttunk akciós bababútort, nagyon le volt árazva, mert kiállított, utolsó példány volt.

Így nagyon jól jártunk anyagilag. Ha a babonát néznénk, akkor sosem lehetne megvenni semmit, mert ki tudja, hátha épp holnap történik valami...

Jó vásárlást! :-)

2008. szept. 24. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg nyugodtan, ha most akciós!
2008. szept. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!