Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen +10kg, mit gondolto...

31 hetesen +10kg, mit gondoltok, sok?

Figyelt kérdés

180cm vagyok és 71kg-ról kezdtem a terhességet.

Vajon mennyi várható még?

2016. ápr. 26. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:

+2 kg voltam ilyenkor és +7 lett a vége.

Nem lehet megjósolni. Én úgy 28 hetes koromig semmit sem híztam utána meg mindet, egy barátnőm 34 hetes kora után már semmit sem hízott és a nagyját felszedte 30 hetes korig.

A víz is becsapós. Én nem vizesedtem. Van aki csak az utolsó hetekben és van akin van víz bőven már 30 hetesen is, vagy lesz több, vagy nem.

2016. ápr. 26. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 25 kg-ot hiztam!

9 honapos a picikém és a fenekem kisebb mint valaha volt!

( szoptatok)

ezen ne aggódj! lemegy.. idővel!

Ja..és nem sok!

2016. ápr. 26. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
SZerintem nem, de attól is függ, hogy pl. vizesedsz-e. Azért még fog felmenni a végére, főleg, ha leszel 40 hetes terhes is. Én pl. nagyon-nagyon vizesedtem, +20 kg-mal mentem szülni, majd +5-tel jöttem haza a kórházból. Iszonyat sok víz ment le rólam. Első három hónapban lement a +5 kg, aztán még 3-4 a továbbiakban. A második terhességet kb. 5 kg-mal kevesebbel kezdtem, mint az elsőt, most vagyok félidőben, talán 2-3 kg van rajtam pluszban.
2016. ápr. 26. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
magas kismama vagy és 10 kg hizás normális, szülés után meg szoptatáskor le adod majd.megjosolhatatlan, nem egyformán hiznak a kismamák.
2016. ápr. 27. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok. Én 176cm vagyok, 66kilóval kezdtem, most vagyok 36hetes és 10kg-nàl jàrok. Mindenki azt mondja, hogy csak a pocakom nőtt. Te pedig még magasabb vagy ;)
2016. ápr. 27. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!