31 hetesen +10kg, mit gondoltok, sok?
Figyelt kérdés
180cm vagyok és 71kg-ról kezdtem a terhességet.
Vajon mennyi várható még?
2016. ápr. 26. 19:09
1/5 anonim válasza:
+2 kg voltam ilyenkor és +7 lett a vége.
Nem lehet megjósolni. Én úgy 28 hetes koromig semmit sem híztam utána meg mindet, egy barátnőm 34 hetes kora után már semmit sem hízott és a nagyját felszedte 30 hetes korig.
A víz is becsapós. Én nem vizesedtem. Van aki csak az utolsó hetekben és van akin van víz bőven már 30 hetesen is, vagy lesz több, vagy nem.
2/5 anonim válasza:
Én 25 kg-ot hiztam!
9 honapos a picikém és a fenekem kisebb mint valaha volt!
( szoptatok)
ezen ne aggódj! lemegy.. idővel!
Ja..és nem sok!
3/5 anonim válasza:
SZerintem nem, de attól is függ, hogy pl. vizesedsz-e. Azért még fog felmenni a végére, főleg, ha leszel 40 hetes terhes is. Én pl. nagyon-nagyon vizesedtem, +20 kg-mal mentem szülni, majd +5-tel jöttem haza a kórházból. Iszonyat sok víz ment le rólam. Első három hónapban lement a +5 kg, aztán még 3-4 a továbbiakban. A második terhességet kb. 5 kg-mal kevesebbel kezdtem, mint az elsőt, most vagyok félidőben, talán 2-3 kg van rajtam pluszban.
4/5 anonim válasza:
magas kismama vagy és 10 kg hizás normális, szülés után meg szoptatáskor le adod majd.megjosolhatatlan, nem egyformán hiznak a kismamák.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Én 176cm vagyok, 66kilóval kezdtem, most vagyok 36hetes és 10kg-nàl jàrok. Mindenki azt mondja, hogy csak a pocakom nőtt. Te pedig még magasabb vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!