Leírnád 1 napi étrendedet?
Ma pl.
- reggeli (kb 9-kor): főttsonka, 2 szelet házikaláccsal, 1 tejeskávé
- ebéd (kb 13.00-kor): rizibi, 1 db rántott csirkecomb, 1 szelet húsvéti maradék süti :)
- "uzsonna": 1 3in1 capuccino
- vacsi (kb 18.00-19.00 között vmikor): még nem tudom, de valószínű valami husis dolog lesz pici kenyérrel, vagy tejbegríz fahéjasan
- utóvacsi (kb 21.00-kor): 2-3 db kivi vagy narancs
Eddig 3 kg-ot híztam, 32 hetes vagyok.
Igaz, volt rajtam majdnem 10 kg plussz, mikor babás lettem.
Szia,
Reggeli:
3 szendvics, toastkenyérből sonkával vagy párizsival
10 órai:
Epres joghurtos Jó reggelt szelet (2 db)
Ebéd:
Munkahelyi étkezdében vagy egy tányér főzelék (imádom), vagy kis adag leves+kis adag husis második fogás (pl. tegnap bakonyi pulyka)
Vacsi:
17.00 és 18.00 között valamikor szintén toast kenyeres szendvics vagy egy kis tál főtt étel amit páromnak főztem (általában főzelék)
Esténként vacsi után:
egy pohárka aloe verás Activia (imádom) vagy egy kis bögre müzli
Szerintem ez nem sok, 24. hétben vagyok és eddig 7 kiló jött fel de közben itt volt a Karácsony :))))
Egyébként 170 cm magas vagyok és normál testalkatú.
A védőnőm szerint teljesen normális gyarapodás, gyakorlatilag csak a hasam nőtt és velejárókét a csípőm de én egyébként is csípőben kicsit puhosabb vagyok télen.
köszi!!
Én még csak 10 hetes vagyok, de az előző babámmal nagyon sokat híztam (igaz ettem is mint a vett malac) és próbálnám elkerülni a túlzott hízást.
Reggeli: 1 szelet teljes kiörlésű kenyér vajjal, zöldségekkel. Én úgy 9-10 körül szoktam enni először.
Ebéd: Vagy tonhalsaláta, vagy zöldségleves, vagy liszt nélküli főzelék.
Uzsi: én fagyasztott gyümölcsöt szoktam enni.
Vacsora: Leves, tegnap 1 szelet vajas kenyér főtt tojással.
Én mindössze 8 kg-t híztam a kisfiammal, és a kórházból 52 kg-mal jés 60 centis derékkal jöttem ki. Bár annyiban "speciális" a dolog, hogy a teherbeesésem előtt nagyon keményen sportoltam, és a 9 hónapot is végigmozogtam. Persze csak annyit, amennyi jól esett. Ha nem akarsz hízni, abban Neked is rengeteget segíthetne a sport. Persze, ha nem vagy hozzászokva, akkor csak egy rövidebb torna, vagy egy jó kiadós séta.
Az étkezésnél meg egy aranyszabályom volt: kerülni a felesleges kalóriát. De ezt leszámítva annyt ettem, amennyi jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!