Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent ez az UH leleten?

Mit jelent ez az UH leleten?

Figyelt kérdés

Azt írta a doki a leletemre: lepény hátsó falon, alsó széle a passzív szakaszra ráterjed. Ez mit jelent? Kérdezte volt-e vérzés, mondtam hogy nem. Valami baj lehet? Annyit mondott csak, hogy pihenjek sokat és kerüljem a hüvelyi szexet. Aggódom...

2. baba, 19 hetes vagyok.

2016. ápr. 24. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén: miért jársz olyan orvoshoz, akitől nem tudsz/mersz kérdezni? Hogy jöhet el valaki terhesen úgy, hogy még fél, hogy baj lesz, nem érti mi történt, stb. És felhívni nem tudod utólag, ha még kérdésed van?

Én úgy gondolom, hogy oda szokták nyögni, ha baj van, ebben azért jók még sztk-ban is, de semmiképp sem támaszkodnék az itteni válaszokra a helyedben. Azért van orvosod (ha nem ez, akkor legyen egy másik) hogy ne maradjanak benned kérdések és félelmek! A saját érdekedben ezen is gondolkodj el!

2016. ápr. 24. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek annyiban igaza van, hogy kétségek között nem szabad eljönni semmilyen orvostól!

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem is a második babával volt ilyen, azt jelenti, hogy a lepény alsó széle eléri a méhszájat, de még nem lóg rá.

Engem akkor fektettek be a patológiára, amikor 2 centire fedte a méhszájat (32. héten).

Szerencsére ahogy nőtt a méhem, feljebb húzódott a lepény, így kiengedtek, nem kellett bent feküdnöm még 6 hetet (otthon egy 5 éves várt...).

Valóban szextilalom, nem szabad emelni, ugrálni, és pihenni kell, amennyit csak lehet, illetve vérzésnél azonnal sürgősen kórház.

Végül nálunk jól alakultak a dolgok, a 39. héten született egészségesen a kisebbik fiam.

2016. ápr. 24. 22:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ez azt jelenti, hogy a méhlepény nagyon közel van a méhszájadhoz. ha nem vagy szerencsés, akkor előfordulhat vérzés. én nem vagyok szerencsés,most is rózsaszín folyásom van :( múlt héten egy nagy adag barnás trutyi jött ki...

nem ülhetek buszra, nem nagyon vezethetek, nem emelhetek, nincs házasélet (orgazmus sem), sok magnézium, pihenés, gyors zuhany...

nem kell amúgy aggódnod, általában nem okoz gondot és 30. hétig ahogy a méh nő, úgy feljebb megy.

2016. ápr. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!