Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj az, ha 20 hetesen előfordu...

Baj az, ha 20 hetesen előfordul, hogy nem érzem a babát minden nap?

Figyelt kérdés
Vannak napok, amikor szétbokszolja a pocakom, vannak napok, amikor mozgolódik ugyan, de nyugodtabban, és vannak napok, amikor egyáltalán nem érzem mozogni, legalábbis nem veszem észre, azt hiszem.
2008. szept. 23. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, ha nem érzed, ugyanis ilyenkor még olyan sok a helye, hogy átrendezi magát olyan helyre, ahol nem érzed. Nekem ezt mondta a doki, előre megnyugtatott.

19 hetes kismama

2008. szept. 23. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, én múlthéten voltam 22 hetes és volt két és fél napom amikor nem mozgott a babó, gondolhatod a frász rám jött, elmentem dokihoz, aki meghallgatta a szívhangot(mikor meghallottam bőgtem, mint egy csacsi), megvizsgált és megmagyarázta hogy a pici háta van a hasam felől és befelé rúgdos,amit én nem éreztem :)

Úgyhogy nyugi! Nincs semmi baj! Bár én se lennék ilyen paramami! :D

2008. szept. 23. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nem baj ha nem érzed minden nap.Én is így voltam ezzel.Most pedig a 30.hétben járunk és rengeteget ficánkol az én pici fiam.
2008. szept. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!