32 hetesen kissé kevesebb magzatvíz, ez volt a 4D-s papíromra írva. Ebből gond lehet?
Figyelt kérdés
Aki vizsgált nem mondott semmit rá, annyit hozzátett hogy a baba húgyhólyagja telt volt, meg is mutatta. Lehet emiatt volt akkor kissé kevesebb víz? Előtte mindig közepes mennyiségű volt.2008. szept. 23. 16:17
1/2 anonim válasza:
Fogyassz több folyadékot, a magzatvíz mennyisége is növekszik tőle.
2/2 anonim válasza:
Szia! Esetleg nem úgy van írva, hogy "az átlagosnál kevesebb"? Amíg ez van írva, nem olyan nagy baj, de azért figyelni kell rá.
Nekem így volt. Aztán sokkal többet pihentem, mint előtte, mást egyébként sem lehet tenni és mostanra rendeződött, ismét átlagos mennyiségű.
Még annyit, hogy nekem nem tudták megmondani, miért volt kevesebb. De a lényeg a sok pihenés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!