Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez miért van? Érzett így más is?

Ez miért van? Érzett így más is?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem kívánok semmit enni!Még mikor nagyon éhes vagyok, akkor sem, ha rágondolok akármire majdhogynem hányingerem lesz, aztán mégis eszek valamit, hogy ne legyek olyan éhes.De általában nem esik jól.Nem régóta van ez, hogy ilyen rossz az étvágyam...

11hetes+4 napos kismami

2010. ápr. 7. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Terhes vagy :) Ilyenkor minden más. Lehet egy hét múlva még a hűtőt is befalod majd... nem lehet tudni.

Nekem állandó zabálhatnékom van :(

11+5 hetes kismami :)

2010. ápr. 7. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Én 11+2vagyok és miota elmult a hányinger én is mindent fel tudnék falni:-)

Kérdező,kívánom mielőbb muljon el a roszulléted.

2010. ápr. 7. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi...bár gondolom az se lesz sokkal jobb mikor össze-vissza ennék majd...na de mindent a piciért:)
2010. ápr. 7. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt,fogytam is. De apránként visszajött az étvágyam,sőt, azóta ha nem figyelnék oda, egész nap csak ennék. 19 heteske
2010. ápr. 7. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, remélem nekem is elmúlik azért, mert egyre nehezebben diktálom magamba az ételt:/
2010. ápr. 9. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!