Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik hétben momdják meg...

Melyik hétben momdják meg nagy biztonsággal a nemét?

Figyelt kérdés
Most 16 hetesek vagyunk, és 18 hetesen fogunk menni legközelebb UH-ra.Azért kérdezem, mert most csak azért fogunk menni magán úton.(A kötelezőn nem mutatnak és nem mondanak semmit)Szeretném elkerülni, hogy kifizetjük a pénzt, és nem tudjuk meg.Persze gondolom ez így is benne van a pakliban, mert nem biztos, hogy mutatja a lába közét, és erre nem is tudom rávenni.:))
2010. ápr. 7. 08:16
 1/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Hát ez az, nincs garancia arra, hogy a babád megmutatja magát, de ha megmutatja, akkor már elég biztosan meg tudják mondani 18 hetesen (nálunk is közölte az orvos, hogy lány, a férjem visszakérdezett, hogy biztos-e, a dokinak fennakadt a szeme, hogy megkérdőjelezik ;o) ). Egyébként nálunk a kórházi kötelezőkön gyönyörűen mondtak és mutattak mindent, persze a 12 hetesen a nem kérdése még szóba se került.
2010. ápr. 7. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megmutatja, már biztosan megmondják. Akár 12 hetes vizsgálaton is megmondja a profi orvos.

De készülj arra, hogy vagy látszik, vagy nem, 50-50%...

2010. ápr. 7. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:

A fiammal 18 hetesen (sztk ultrahang) teljesen egyértelműen megmondták hogy fiú (mi is láttunk mindent:)) a lányommal pedig 1 éve pont 16 hetesen megmondták egyből hogy kislány:)

Én is magánra mentem a lánnyal mert már nagyon türelmetlen voltam, hogy valóban lány e (mert nagyon azt éreztem h lány).

2010. ápr. 7. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:

A teljes biztonság a szülőszoba.

Mi rengetegszer voltunk uh-n, többször 4D-n is, mégse tudtuk meg, mi lesz, fiú vagy lány. Egyszerűen nem úgy feküdt a babánk.

Ne így állj hozzá, hogy csak azért fizetsz ki pénzt, hogy megtudd a nemét. Azért fizesd ki azt a pénzt, mert kíváncsi vagy rá, hogy néz ki, hogy egészséges-e stb. Ne akard annyira tudni a nemét, mert aztán direkt eldugja magát :)

2010. ápr. 7. 09:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, nem így állok hozzá.Persze hogy minden vágyam, hogy lássam.Legszívesebben hetente járnék UH-ra, de mivel nem vet fel minket a pénz, azért át kell gondolni, hogy mikor megyünk.Csak kíváncsi vagyok, mert én is lányt érzek, de nagyon.Nem vagyok olyan kismama, akinek számít, hogy kisfiú vagy kislány.Mindkettőnek egyformán fogok örülni, csak egészséges legyen.
2010. ápr. 7. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Debrecenbe a klinikán a 12 heti uh azt mondták hogy kislány gyanús.Azért mérget nem veszek még rá.Majd a 18. héten kiderül,ha a baba is úgy akarja.
2010. ápr. 7. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 16-17 hetesen megmondták, hogy kisfiú lesz. Azóta már 7 hónapos csecsemő, és tényleg fiú.
2010. ápr. 7. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!Mi 16 hetesen elmentünk 4dre,hogy megtudjuk a nemét,illetve hogy jól van e?Mindent megmutatott a babánk,csak a lába közét nem,direkt össze szorította:-)

19.héten a kötelező uhn kérdezték meg akarom e tudni,akkor tudtuk meg hogy kislány.Attól független menjetek el,mert szép élmény lesz,és hátha szerencsével is jártok:-)

2010. ápr. 7. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!