Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami homeós szer, amit...

Van valami homeós szer, amit nagyon korai terhesség alatt is biztonsággal lehet szedni fájdalomcsillapításra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A homeos szereket a terhesség bármely szakaszában lehet biztonsággal alkalmazni.

Én csak ezt szedtem fejfájásra, már az első napoktól.

Milyen fájdalom kell? mert az sem mindegy

2009. dec. 9. 13:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Fejfájás, lábfájás, rossz közérzet.

Köszönöm !

2009. dec. 9. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézz utána neten, mert fejfájásra is több féle van fájdalom jellegétől függően. Nekem folyton lüktetett a fejem, erre belladonna atropa-t javasoltak. De van homeos könyvem, ha pontosan leírod a panaszokat megnézem Neked szívesen.

Első voltam

2009. dec. 9. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a segítségedet. Igazából nem nekem kell, én már pár hete túl vagyok a szülésen. Barátnőm viszont szenved az első trimeszter kellemetlenségeitől.

Rákerestem neki a neten, a natursziget honlapján van egy szerkesztő, ami, ha kiválasztja a panaszt kidobja, hogy mi jó rá

Nagyon szépen köszönöm! :)

2009. dec. 9. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

fájdalomcsillapításra a pharamax rapidot tudom javasolni, azt biztos lehet szedni, én azt szedem, ha fáj a fejem. Egyéb rossz közérzetre nem tudom, hogy van-e valami, sokat segíthet egy b6 vitamin, én abból kapkodtam be egyszer-kétszer.

(30 hetes mami)

2009. dec. 9. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!