Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon ártok neki, ha elmegyek...

Vajon ártok neki, ha elmegyek ultrahangra?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a 20. heti genetikain és nem tudták megmondani a nemét, nem jól feküdt. Holnapra kérhetnék időpontot 4D uh-ra még nem voltunk ilyenen, ártok vele, ha a mai uh után elmegyek és megérdeklődöm a nemét? Ti elmennétek?
2016. ápr. 22. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak a neme miatt nem mennék, ill. nem is mentem el.

Egyébként valószínűleg nem ártasz neki, de ezt senki sem tudja biztosra.

2016. ápr. 22. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
ultrahangok nem ártanak neki, őt látni fogod milyen a hasadba.
2016. ápr. 22. 13:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy a mai uh kb. 5 perc volt.
2016. ápr. 22. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
a jelenlegi kutatások is azt támasztják alá,hogy nem árt az UH akkor sem ha szinte egymás után következnek.nyugodtan elmehetsz. nekem magas rizikós terhességem volt több okból is, 2 hetente nézték a kisfiam. teljesen egészséges 2,5 éves már :)
2016. ápr. 22. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem àrt.
2016. ápr. 22. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy mennek, majd kiderul, mikor megszuletik, a napokban szulok, s mar nagyon izgulok, hogy megtudjam. Persze szamtalanszor megnezhettek volna a vizsgalatok alatt, de en szoltam, hogy nem akarom tudni.
2016. ápr. 23. 07:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt persze nem irtam, hogy az elsonel 16. Hetben tudtam, a masodiknal egy papirra irattam ra, amit karacsonykor nyitottam ki, most meg, majd kiderul. (Ket fiam van)
2016. ápr. 23. 07:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mi alapból úgy voltunk vele, hogy szeretnénk tudni, tehát az más ha valaki nem szeretné. Első baba nekünk. De úgy döntöttem nem megyek el, lelkiismeret furdalásom lenne, hogy csak amiatt maceráljam, majdcsak kiderül valamelyik vizsgálatnál.
2016. ápr. 23. 08:34
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem art neki nyugi. En az elejen 1-2 hetente jartam uhra, ugy aggodtam,rament egy havi fizum de nem bantam meg! Van egy csomo fenykepem hogy fejlodott hetrol hetre. Nem eltem volna tul az aggodast, ha nem latom ilyen gyakran. Most 23 hetesen csak havi 1x megyek,miota erzem mozogni,mar egyaltalan nem aggodok! En hallottam olyanrol is,h vkinek orvos a parja es szinte naponta neztek a babat.
2016. ápr. 24. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!