Szerintetek nagy baj, ha két helyre is elmegyek a 30 hetes ultrahangra?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 09:46
2/5 anonim válasza:
A védőnő ad beutalót, de csak 1 helyre.
A második uh magán tudsz elmenni, ami fizetős!
3/5 A kérdező kommentje:
Két különböző városról van szó. Beutalót nem kaptam se a 20 hetesre se a mostanira. Csak telefonon kellett időpontot kérnem.
2013. febr. 5. 10:04
4/5 anonim válasza:
Na én nem tudom ingyenes UH hol van...én olyanon nem is voltam egyszer sem, viszont a 28 hetesen 2X is. Fizetősön így teljesen megnyugodtam, h minden rendben. Nyugodtan menjél ha téged megnyugtat többször is! 34 hkm
5/5 anonim válasza:
És voltál már mindkét árosban? Gondolom sztk-ba mész. Azért kérdezem, mert ha nem vagy helyi lakos, akkor nem biztos, hogy ellátnak. Amúgy nem baj a 2 uh, csak nem sok értelme van. Én akkor már inkább úgy mennék, hogy kicsit később a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!