Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes terhes vagyok....

39 hetes terhes vagyok. Valakinek, mondta már azt az orvosa hogy lehet császárral fog szülni?

Figyelt kérdés
Mert az uh alapján nagynak mutatkozott a baba? Esetleg végül mégis kisebb volt és természetes úton szült?
2008. szept. 23. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem most mondta,de más miatt,igaz lehet,hogy orvost is váltok miatta..Az előző babám nagy volt,de ha jól tágulsz nem lesz rá szükség én 164cm vagyok és közepes testalkatú,a babámra nekem is azt mondták nagy lesz,de meg tudtam szülni simán pedig 4,5kg és 62cm volt.
2008. szept. 23. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerekemnél ugyanígy jártam. Császáros is lett, de egyéb okok miatt is: nem tágultam, és "magas, egyenes állásban" feküdt. A második gyerekemmel eleve császárra készültünk emiatt.( ugyan akkora súllyal született, mint az első) Műtéti előkészítés, EKG, is volt a 38. héten. És simán megszültem!

Tehát még bármi előfordulhat!

2008. szept. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!