Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama terhesen szerezhet...

Kismama terhesen szerezhet jogositványt, vélemények?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 20. 19:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

36 hetesen vizsgaztam le :-)

A vizsgabiztosnak azt mondtuk h mindenórás vagyok, 1 nagyon rövid kört mentünk és mindent alaírta vizsgabiztos csak h ne akkor szüljek meg a drukktól

Az oktatom javasolta :-) mivel ha megvág akkor nem lett volna meg a gyerek előtt a jogsi

2016. ápr. 20. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Én is terhesen szereztem meg. Övterelőt mindig vittem magammal, semmi gond nem volt.
2016. ápr. 21. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
Igen szerezhet, es ilyen esetben az ujszulott is kap rogton jogositvanyt.
2016. ápr. 22. 19:03
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Nekem 6 éve nem engedték, hogy forgalomból vizsgázzak! Pedig csak huszon valahány hetes voltam!
2016. ápr. 23. 07:42
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Miért ne?? Én okj képzésre járok, igaz már csak pár napom van, legközelebb évvégén megyek be. Jobb, mintha megbolondulnál otthon. Lehet takarítani, főzni, de, ha van 9 hónapod, miért ne töltenéd hasznosan?
2017. máj. 2. 16:13
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Első terhesség alatt jogsit szereztem, második alatt szakdolgoztot írtam meg államvizsgáztam. Nekem nagyon kellett a jogsi. Vidéken élünk, nagyon minimális a tömegközkekedés. Bárhova megyek, autóval praktikus.
2019. márc. 15. 17:41
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Nekem több olyan szövődményem volt a 3. Trimeszterben, ami miatt nagyon nehezen tudtam ülni. Az első trimeszterben nagyon fáradt voltam. Nem bírtam volna munka mellett vezetni járni.

Ha lehet végezd a 2. Trimeszterben. De azis gond, amit mondanak, hogy friss jogsisként terhesen/babával én biztos nem vezetnék.

2019. márc. 15. 18:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Jaja, a jogsi felavatása nálam is para volt.35 hetesen, hóesésben. De nem bántam meg. Utána úgy éreztem, hogy mostmár nincs lehetetlen előttem. Újszülöttel meg már nem volt választásom, menni kellett ügyet intézni. Problémamentes terhességnél semmi akadálya a jogsiszerzésnek.
2019. márc. 16. 00:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Nahát most tök morcos vagyok, mert a 6 hónapos baba mellet szívok a jogsival... az oktatóm 28 hetes terhesen azt mondta, hogy na ezt hagyjuk, mert nem tudok rendesen hátra fordulni 🤯 Én meg elhittem neki.............
2019. márc. 16. 07:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Bár már jóval a terhesség előtt volt jogsim, a szülés előtti napig vezettem egyedül...
2019. márc. 16. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!