Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyógyszer szedhető...

Milyen gyógyszer szedhető enyhe, de múlni nem akaró vírusfertőzésre? 22 hkm

Figyelt kérdés
Párom múlt héten elkapott egy magas lázzal, levertséggel, köhögéssel járó vírust, recept nélküliekkel kikezeltük, de még fáradékony. Én is elkaptam, szerencsére nem olyan erősen, 1 napig nyomtam az ágyat, kapart a torkom, 37,1 volt a hőm. Viszont a 37 celsius estére mindig előjön, még mindig levertséget érzek, már száraz köhögés is van és berekedtem. doki oscillocoocinumot és homeogen 9et javasolt, meg citromos tea, pihenés. A gyógyszer elfogyott, javulás nem számottevő. Nem tudom mit szedhetnék még. Bioparoxot használom még tegnap óta, arról olvastam h lehet. Pénteken megyek újból dokihoz, addig is mit tanácsoltok, mi vált be másnak esetleg?
2016. ápr. 20. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
C-vitamin, napi 1000mg
2016. ápr. 20. 13:14
 2/6 A kérdező kommentje:
ja, igen, azt is szedem.
2016. ápr. 20. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
c-vitamin,béres csepp,ha mindenképp ragaszkodsz a mesterséges dolgokhoz. Ha nem fontos,hogy mesterséges legyen,és nem baj,ha hatásos,akkor vörös hagyma,fokhagyma bármilyen mennyiségben és formában,nyersen,hagymatea verzióban; grapefruit (a gyümölcs vagy csepp formában is van).
2016. ápr. 20. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Béres csepp + c vitamin.
2016. ápr. 20. 13:19
 5/6 A kérdező kommentje:
természetes is jöhet, páromat gyógyteával itattam (ziliz, kakukkfű, zsálya) de ezeket mind nem lehet várandóság alatt, azt írták, inkább nem kockáztatok.
2016. ápr. 20. 13:24
 6/6 Mono144 ***** válasza:
Én oscillococcinum-ot szedtem 10 hkm
2016. ápr. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!