Talán 2-3 hete elkezdett bepirosodni a szemeim alatt (főleg a jobb oldalinál) a bőr ami enyhe égető érzést kelt mikor megérintem, meg amúgy is. Gyógyszer rá esetleg vagy valami ami eltünteti? (Részletek lentebb)
Figyelt kérdés
Targoncázom és olykor sietnem is kell vele így eleinte a szemembe menő huzatra gyanakodtam, viszont olvastam hogy ez valami allergia is lehet ami könnyező szemekkel, tüsszögéssel és orrfolyással járhat és sajnos nekem ezek szintén jelen vannak. Egyszer borotválkoztam majd aközben csakúgy kipirosodott a szemem alatt és nem is kicsit csípte a borotvagél majd a borotválkozás utáni arcszesz. Ki is dagadt picit és azt hitték hogy bemostak egyet, és nem tudtam pontosan megindokolni az okát. Ha ez egy allergia létezik rá gyógymód? Vagy inkább orvos nézze meg? Köszönöm előre is a válaszokat! ^^2015. jún. 1. 15:47
1/1 anonim válasza:
Bőrgyógyászhoz menj el, és ne használd azokat a borotválkozó szereket, amiktől kipirosodik a szemed és csíp, vegyél alkoholmenteset, érzékeny bőrre valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!