Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok. Nem baj ha...

10 hetes vagyok. Nem baj ha nem mindennap érzek menszi szerű görcsöket?

Figyelt kérdés
Soká lesz még a 12 heti uh.Januárban már volt egy vetélésem,nsgyon aggódok.Ha érzek valamit az a baj,ha meg nem akkor az.Adjatok tanácsot,légyszi!
2008. szept. 23. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha erős görcs, akkor menj dokihoz, biztos ami biztos. Ha csak úgy fájdogál, mintha megjönne, az csak azért van, mert nő a méhed.
2008. szept. 23. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
azt tudom ha nagyon görcsöl az gáz és irány a doki,de mi van ha 2 napogig semmit nem érzek.Egyébként nincs hányingerem,nem fáj a mellem,mostmár a hasam se fáj.komolyaan mintha nem lennék kismama!!
2008. szept. 23. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is 10 hetes vagyok, és én is folyamatosan aggódom, mert nekem 2 éve volt vetélésem. Nekem csak az első pár hétben görcsölt a hasam, de a doki azt mondta szedjek Magne b6-ot, és azóta mintha elvágták volna. Én Utrogestant is szedek, meg Folsavat, de az Elevitet nem bírom megenni. Inkább sok gyümit, zöldséget eszek. A cicim nekem fájdogál, de változó intenzitással, hol jobban, hol egyáltalán nem. Hányni nem hánytam egyszer sem, inkább csak émelygek, és mindig éhes vagyok :)

Sztem ha meg akarsz nyugodni hívd fel a dokidat, hogy elmehetnél-e egy soron kívüli UH-ra mert aggódsz. Biztosan megértő lesz.

Én is folyamatosan félek, nehogy még egyszer előforduljon, de mi mindent megteszünk a babáinkért, a többi már nem rajtunk múlik. Ne aggódj, biztosan minden rendben van, csak aki már átélte ezt a fajta veszteséget sajnos még inkább fél. Együtt érzek veled, de ne aggódj!

Boldog, problémamentes babavárást kívánok, és remélem áprilisban mindketten nagyon boldog anyukák leszünk!

2008. szept. 23. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia én pontosan abba a cipőbe járok mint te igy nagyon együttérzek veled.Nekem előtte voltak erős tünetek,hányinger,mellfeszülés de ezen a héten kezdenek elmúlni(bár én holnap lépek a 11.dik hétbe).Ne izgulj! Ilyenkor álitólag már lehet számitani arra hogy múlnak a tünetek.Nekem pl ma reggeltől a derekam fáj és nem tudom miért eddig egy pillanatig se fájt .Valahogy csak túlvészeljük ezt a két hetet!Kitartás!
2008. szept. 23. 12:49
 5/6 A kérdező kommentje:
szedek duphastont/terhessémegtartó/,remélem segit nekem+elevit.köszönöm a válaszokat
2008. szept. 23. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem kell folyamatosan ugyanazt érezned. a mensiszerű görcsöket a méh növekedése okozza, a méhszalagok nyúlása miatt érzed. Emlékszem én is így voltam, ha éreztem valamit az volt a baj, ha nem, akkor az.

Most a 39. hétben vagyok, gyakorlatilag problémamentes volt a terhességem. Élvezd a babavárást!

2008. szept. 23. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!