10 hetes vagyok. Nem baj ha nem mindennap érzek menszi szerű görcsöket?
Én is 10 hetes vagyok, és én is folyamatosan aggódom, mert nekem 2 éve volt vetélésem. Nekem csak az első pár hétben görcsölt a hasam, de a doki azt mondta szedjek Magne b6-ot, és azóta mintha elvágták volna. Én Utrogestant is szedek, meg Folsavat, de az Elevitet nem bírom megenni. Inkább sok gyümit, zöldséget eszek. A cicim nekem fájdogál, de változó intenzitással, hol jobban, hol egyáltalán nem. Hányni nem hánytam egyszer sem, inkább csak émelygek, és mindig éhes vagyok :)
Sztem ha meg akarsz nyugodni hívd fel a dokidat, hogy elmehetnél-e egy soron kívüli UH-ra mert aggódsz. Biztosan megértő lesz.
Én is folyamatosan félek, nehogy még egyszer előforduljon, de mi mindent megteszünk a babáinkért, a többi már nem rajtunk múlik. Ne aggódj, biztosan minden rendben van, csak aki már átélte ezt a fajta veszteséget sajnos még inkább fél. Együtt érzek veled, de ne aggódj!
Boldog, problémamentes babavárást kívánok, és remélem áprilisban mindketten nagyon boldog anyukák leszünk!
Nyugodj meg, nem kell folyamatosan ugyanazt érezned. a mensiszerű görcsöket a méh növekedése okozza, a méhszalagok nyúlása miatt érzed. Emlékszem én is így voltam, ha éreztem valamit az volt a baj, ha nem, akkor az.
Most a 39. hétben vagyok, gyakorlatilag problémamentes volt a terhességem. Élvezd a babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!