Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatos hányingerem van...

Iszonyatos hányingerem van esténként, és nem segít semmi sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

9 hetes terhes vagyok, és már a 6 héttől iszonyatos hányingerrel és rosszuléttekkel küzködök. Álltalában nem reggel hanem este vagyok rosszul, de akkor nagyon.

Az orvos azt mondta, hogy teljesen normális, szedjek elevitet, és egyek sok savanyúságot, és tejtermékeket meg tésztát, de ez sem segít. Esténként meg puffasztott rizst eszem. Folyamatosan ég a gyomrom, és fáj a fejem is.

Mi tévő legyek? Előre is köszi a válaszokat :)

2008. szept. 23. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt mikor az elején jártam én RENINT szedtem és elmulasztotta hamar.Terhes nők is szedhetik úgy,hogy nyugodtan próbáld ki.

27hetes pocis

2008. szept. 23. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem is ez volt, eleinte csak hányingerem volt, aztán minden este hánytam is. (7-14 hétig)

B6 vitamint tömtem magamba, napi 3-at, és a rennie nekem is segített

2008. szept. 23. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A gyömbértea helyretesz, engem legalábbis helyrerakott, amikor hányingeres voltam. Ja meg a séta a friss levegőn - ehhez jó, ha elkísér a párod, nehogy összeess. És pár szem háztartási keksz.

(Gyömbértea: 2,5 dl forró vízbe teszel egy kiskanál reszelt gyömbért, vagy szárítottat)

2008. szept. 23. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam dettó ugyanez volt a helyzet, 6. héttől indult és ált. késő du. és este voltam rosszul. Gyomorégésre a Rennie-t lehet szedni, hányingerre nehéz ajánlani bármit is, mert mindenkinél más a jó, próbáld meg, hogy 2-3 óránként eszel, nekem pl. sokszor akkor jött elő a rosszullét, ha nem ettem 2-3 órán keresztül. A háztartási keksz is segíthet, de tényleg saját magadon tudod kipuhatolni. Kitartást, valakinek nem tart sokáig, bár sajna nálam a 14-15. hétig eltartott :( 35 heteske
2008. szept. 23. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyömbér az jót tezs, kipróbáltad már? :) (minden kismamának szól) de nem csak terhességi hányingerre jó elvileg
2008. szept. 25. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyömbér tartalmú (és nem csak ízű) üdítőket, teát, és gyömbéres kekszet kell iszogatni, eszegetni.

De úgy hallottam a coca cola is jó hányinger ellen

2009. márc. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!