Iszonyatos hányingerem van esténként, és nem segít semmi sem. Mit tegyek?
9 hetes terhes vagyok, és már a 6 héttől iszonyatos hányingerrel és rosszuléttekkel küzködök. Álltalában nem reggel hanem este vagyok rosszul, de akkor nagyon.
Az orvos azt mondta, hogy teljesen normális, szedjek elevitet, és egyek sok savanyúságot, és tejtermékeket meg tésztát, de ez sem segít. Esténként meg puffasztott rizst eszem. Folyamatosan ég a gyomrom, és fáj a fejem is.
Mi tévő legyek? Előre is köszi a válaszokat :)
Nekem is ez volt mikor az elején jártam én RENINT szedtem és elmulasztotta hamar.Terhes nők is szedhetik úgy,hogy nyugodtan próbáld ki.
27hetes pocis
nekem is ez volt, eleinte csak hányingerem volt, aztán minden este hánytam is. (7-14 hétig)
B6 vitamint tömtem magamba, napi 3-at, és a rennie nekem is segített
A gyömbértea helyretesz, engem legalábbis helyrerakott, amikor hányingeres voltam. Ja meg a séta a friss levegőn - ehhez jó, ha elkísér a párod, nehogy összeess. És pár szem háztartási keksz.
(Gyömbértea: 2,5 dl forró vízbe teszel egy kiskanál reszelt gyömbért, vagy szárítottat)
Gyömbér tartalmú (és nem csak ízű) üdítőket, teát, és gyömbéres kekszet kell iszogatni, eszegetni.
De úgy hallottam a coca cola is jó hányinger ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!